Vaše vijesti. Vaše Viralno

Riješio veliki problem koji svi imamo uz pomoć obične flaše vode

144

 

Da li ste nekada imali problem sa internetom? Onda vam ovaj trik doslovno može spasiti život.Niko ne želi da ima smartfon, a da nema internet, mogućnost da šalje poruke ili telefonira. Ovaj trik će se pobrinuti da uvijek imate savršen prijem, a sve što vam je potrebno jeste obična flašica vode.

Evo kako od jedne skroz obične stvari možete da napravite “uređaj” koji će vam pojačati signal.Stavite telefon na ravnu površinu i odmah pored njega flašicu vode. Zatim prebacite telefona na “airplane” mode, koji će onesposobiti internet i signal.

Poslije nekoliko sekundi isključite ovaj mod. U ovom trenutku vaš telefon će ponovo da počne tražiti  signal i internet, a zahvlajujući flašici vode – sve bi trebalo da radi bolje.A ako vaš telefon nema ovu opciju, možete da ga upalite i ugasite i efekat će biti identičan.

Poznato je to da voda blokira signal na mobilnim telefonima, ali ovaj video ipak pokazuje da može i da mu dobro pomogne.Ova tehnika je odlična za neke hitne situacije u kojima nemate signal, a potrebna vam je pomoć.

Komenatri su zatvoreni.