Vaše vijesti. Vaše Viralno

Riješila se svoje duge crne kose: Ceca Ražnatović promijenila frizuru i iznenadila javnost novim izgledom

292

Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih ličnosti na estradi, a iako ima 45 godina njen izgled i dalje oduševljava sve.

Ona je poznata po svojoj dugoj crnoj kosi, ali se sada odlučila za malu promjenu.

Naime, folk diva je skratila kosu i odmah se pohvalila fanovima na Fejsbuku.

Koliko joj znači mišljenje njenih fanova pokazuje i opis ispod fotografije koji glasi:

“Kako vam se sviđa nova frizura?”

Dok je pohađala osnovnu i srednju Veterinarsku školu, Ceca je danju učila, a noću odlazila da peva. Na nastupe prati je otac Slobodan, a onda ju je na moru zapazio Mirko Kodić, kompozitor i harmonikaš, pa je potpisala prvi profesionalni ugovor sa PGP RTS-om i snimila album Cvetak zanovetak 1988 godine. S ovom pesmom osvaja nagradu za najuspešnijeg debitanta na festivalu na Ilidži i krupnim koracima kreće u osvajanje estradog vrha.

Sa 15 godina (1989 godine) snima prvi album „Ludo srce“ i nastupa širom stare Jugoslavije. Sledeće godine objavljuje ploču „To, Miki„, to i prodaje je u čak 360 hiljada primeraka. Kupuje svoj prvi automobil, Mazdu 626 i pomaže roditeljima da završe kuću u Žitorađi.

Za 18. rođendan, 1991, Ceca promoviše album „Babaroga„, a nakon toga počinje da peva u inostranstvu. Tokom dramatičnih godina raspada Jugoslavije i rata u Bosni i Hercegovini, nastupala je samo u dijaspori i nije ništa snimala. Dovodili su je u vezu sa Vladanom Lukićem, prvotimcem Crvene zvezde, zvezdarskim opasnim momkom Dejanom Marjanovićem Šabanom, a kasnije i sa Hajrudinom Samardžićem Harom, nekadašnjim fudbalerom banjalučkog Borca i vlasnikom više diskoteka u Evropi. Ceca ne komenatariše ove priče o svom privatnom životu. (Biografija preuzeta sa portala “Ceca.rs

Kupuje stan u Beogradu i počinje saradnju sa Marinom Tucaković, koja je napisala neke od najvećih Cecinih hitova. Snima legendarni album „Šta je to u tvojim venama„, sa hit pesmom „Kukavica„, koja je obeležila ovaj period njene karijere. Peva na stadionu Tašmajdan pred 12 hiljada ljudi, a nešto kasnije, u Erdutu, gde odlazi na nastup s Oliverom Mandićem i Džejom, upoznaje Željka Ražnatovića Arkana.

Komenatri su zatvoreni.