Vaše vijesti. Vaše Viralno

Rasla mu na čelu džinovska bubuljica, zvali su ga jednorog: Došlo im je zlo kad su u bolnici vidili šta je iz nje izašlo – Foto

478

Doktorica koja se zove Sandra Lee je prije nekoliko dana u sovjoj ordinaciji zaprimila jednog jako zanimljivog I veoma specifičnog pacijenta , a naime ovaj je pacijent ispao na kraju prava atrakcija ove bolnice u kojoj ona radi u Americi.

 

Momak je došao kod nje sa velikom oteklinom koja se nalazi na sredini čela , a radi se o džinovskoj bubuljici koja je zbog svog specifičnog izgleda ,te veličina izgledala bukvalno kao da je rog , pa su ga zbog toga mnogi nazivali I jendorog .

Naime kada je doktorica krenula da obavlja intervenciju uklanjanaj ovog džinovskog dijela tkiva koji se pojavio na čelu ove žene ,te je doktorica uzela svoju kameru , te sve to I snimila na kraju ,te podjelila sa prijateljima putem facebooka .

 

Kada je uzela skalpel ,doktorica je samo pritisnula bubuljicu , koja je bila prepunjena tkivom , te krenuvši da je čisti ona je krenula I da snima sve .

Komenatri su zatvoreni.