Ranije je bila muškarac. A sad izgleda potpuno drugačije: Past će vam mrak na oči kad je vidite (FOTO)

  • Telegraf
  • February 8, 2019
  • Comments Off on Ranije je bila muškarac. A sad izgleda potpuno drugačije: Past će vam mrak na oči kad je vidite (FOTO)

Plastične operacije su danas postale veliki hit u svijetu, a mnogi ljudi su se pomoću njih uspjeli i proslaviti.

Tako je i Ivana Vladislava, koja inače vodi Instagram profil bimbo_doll_ivana nakon što je ona korigovala svoj nos pet puta, grudi također tri puta, te nakon što je smanjila svoje ušne školjke i podigla dodatno svoje obrve (i na to sve potrošila više od 87.000 funti), još ne planira da se zaustavi, te mora obaviti još barem četiri operacije kako bi postigla neki izgled kakav je htjela i na početku zamislila.

Ivana je prije inače bila muškarac, a i nakon što je promijenila svoj spol, muškarcima je bila jednako odbojna, pa je odlučila da iskoristi to što živi u jednom  modernom “plastičnom” dobu i učinili nešto po tom pitanju.

U svojoj namjeri je očigledno na kraju i uspjela kako je sada na Instagramu prati više od 96. 000 ljudi, a svoju pažnju i mnogobrojne komplimente dobija sa svih strana, posebno od onih koji zapravo još ne znaju za silne transformacije koje je ona imala.

Ipak, ostale žene su u prošlosti uvijek bile jako zle prema njoj, navodi barem Ivana, te je rijetko kad imala neku dobru podršku od pripadnica ženskog spola. Upravo zbog toga je ona uvijek imala veliku averziju prema njima i privlačili su je uvijek muškarci.

Ivana je inače po zanimanju profesionalna šminkerka, te ujedno damas i živi i radi u Berlinu u Njemačkoj, gdje je danas jako uspješna i ima svoje redovne mušterije koje znaju njenu životnu priču i ne smeta im čak ni najmanje što oni dolaze kod nje.

Ona je sada sretna sa time što je napravila od sebe, a kako smo već ranije spomenuli, smatra da je tek sada na pola puta i nikako ne planira da se zaustavlja dok ne ostvari svoj željeni cilj i sama sebi ne bude savršena.