Probili su led, postavili udice, a onda ostali u nevjerici kada su ovo izvukli (VIDEO)

  • Telegraf
  • February 12, 2019
  • Comments Off on Probili su led, postavili udice, a onda ostali u nevjerici kada su ovo izvukli (VIDEO)

U Pennsylvaniji, trenutno su prisutne prave zimske temperature. Jako su niske, a mnogi ribari moraju bukvalno da probiju led kako bi upecali bilo kakvu ribu. Ovo vrijeme im zaista ne ide u prilog, nikako.

Ovaj video koji ćemo vam u nastavku pokazati prikazuje zaista vrlo jedinstvene i rijetke trenutke. Ovi ribari su u potrazi za ribom, probili led, postavili svoje udice, a onda ostali potpuno šokirani i  bez riječi kada su upecali ovo što su upecali

Pogledajte u nastavku pomenuti video i podijelita ga sa vašim prijateljima. Nadamo se da će vam se dopasti:

O gradu Pennsylvania

Pennsylvania službeno Commonwealth of Pennsylvania je jedna savezna država SAD-a koja se nalazi u Velikim jezerima odnosno sjeveroistočnim i središnjim dijelovima Atlantika.

Graniči se s državom Delawareom na jugoistoku New York na sjeveru sa Marylandom na jugu Zapadnom Virginijom na jugozapadu Ohiaom na zapadu Iri i Ontario jezera koji tvore granicu s Kanadom na sjeverozapadu  i New Jersey na krajnjem istoku.

Planine Appalachian proširile su se širom čitave zemlje Prema zvaničnim podacima iz 2008. godine Pensilvanija je imala 12.448.279 stanovnika Pennsylvania je inače 33. po veličini, 6. po broju stanovnika i 9. po gustoći naseljenosti među 50 država Glavni grad je Harrisburg, a Philadelphia je najveći grad Ostali veliki gradovi su Pittsburgh, Alentaun i Iri.

Pennsylvania je 33. najveća nacija u Sjedinjenim Državama. Njezine granice su linija Mason-Dickson na jugu, krug od dvanaest milja pravo na granici s Delawareom, rijeka Delaware na istoku.

Pennsylvania inače graniči sa šest drugih država: New York na sjeveru, New Jersey na istoku, Delaware i Maryland na jugoistoku, Zapadna Virginia na jugozapadu i Ohio na zapadu. Ima sljedeće gradove: Reding, Libanon i Lancaster na jugoistoku, Pittsburgh na jugozapadu, tri grada Alenton, Betlehem i Easton u središtu (inače poznat kao Lehigh Valley).