Vaše vijesti. Vaše Viralno

Pričali su da njihova ljubav ima rok trajanja: Kako su Lepa Brena i Boba Živojinović ostali zajedno

761

Danas je trenutak kada cijela porodica Živojinović zaćuti i odjavi se sa društvenih mreža, te se posvete glavi porodice Bobi Živojinoviću.

Iako porodica ovaj dan neće dočekati u punom sastavu, premda su svi članovi porodice veoma posvećeni svojim karijerama. Ipak, to ne sprečava supružnike da sa uživanjem provedu vrijeme rezervisano samo za njih dvoje.

Da uživot umije da postane bajka kad ga preuzmete u svoje ruke, svjedoči brak poznate pjevačice Lepe Brene i Bobe Živojinovića koji su zajedno uspjeli da se izbore sa raznim nedaćama. Njihova ljubav je započela davne 1986. godine i to pod neobičnim okolnostima.

Kako su u više navrata isticali, upoznao ih je Raka Džokić, Brenin menadžer nakon nastupa u Domu sindikata. Ovaj susret, iako je bio odlagan zbog prevelikog angažmana najpoznatije jugoslovenske zvijezde, postao je sudbinski. Par je vrlo brzo nakon toga započeo vezu, a kako je Boba jednom prlikom rekao njihova veza je još na početku, naišla na mnogo prepreka, te je bilo veoma teško odvojiti vrijeme jedno za drugo.

Brena i Boba su se na vječnu ljubav zarekli 1991. godine, a kako je pjevačica ispričala bilo je i onih koji su smatrali da njihova ljubav ima rok trajanja.

“Prija mi saznanje da nismo pogriješili to što smo birali jedno drugo. Planirali smo svadbu u trenutku kada je počinjao raspad Jugoslavije. Naravno, mediji su se bavili prognozama o našem opstanku i bilo je isto onoliko onih koji su vjerovali da nećemo opstati kao što je bilo i optimista. Drago mi je što vrijeme pokazalo da smo nas dvoje bili upravu. Tokom svih ovih godina bili smo oslonac jedno drugom, delili i lepo i ružno. Kako vrijeme prolazi sve smo  više svjesni toga da smo lijepo odnegovali pravo prijateljstvo između nas”.

 

Komenatri su zatvoreni.