Vaše vijesti. Vaše Viralno

Prevara od 50 hiljada eura: Ovako Aleksandra Subotić, David Dragojević i Ana Korać planiraju prevariti gledatelje Zadruge

1,934

U toku je i na samom vrhuncu aktuelna druga sezona popularnog rijaliti programa “Zadruga2” koji je svojom prvom sezonom doslovno srušio apsolutno sve rekorde gledanosti.

Najzaslužniji svakako za tu ogromnu gledanost i te sve silne rekorde prve sezone su bili definitivno Luna Đogani, Sloba Radanović te pobjednica čitavog rijalitija Kristina Kija Kockar.

Trenutno, međutim, najzanimljivija priča u drugoj sezoni ovog rijalitija je svakako novopečena veza starlete Ane Korać i Davida Dragojevića koja je nedavno otpočela, odnosno nakon što je Davidova dugogodišnja partnerka i “ljubav njegovog života” Aleksandra Subotić napustila imanje u Šimanovcima nakon što je bila diskvalifikovana.

Međutim, izgleda da je u toku najveća prevara u rijalitijima ikada, a plan je bio razrađen perfektno.

O čemu se radi?

Naime, jedan anonimni izvor koji je jako blizak Aleksandri Subotić i Davidu Dragojeviću je nedavno otkrio vrlo intrigantne detalje obmane koju su od samog početka planirali da naprave David i Aleksandra, a sve u krajnjem cilju prevazilaženja Kije, Slobe i Lune.

Svima je jako dobro poznato da su Sloba, Kija i Luna prošli put bili glavni akteri, odnosno u toku prve sezone ovog rijalitija u kojem se inače dogodio prvi puta javno viđeni preljub u jednom rijalitiju.

Mnogi su se odmah nakon toga podijelili između Kije i Lune, odredili su ko je na čijoj strani, a kako su rasle konstantno tenzije između u kući njih troje tako je jednako i gledanost rasla.

Iako se sada sumnja da su i Sloba i Kija samo iskoristili taj čitav rijaliti da se jednostavno okoriste mnogi su i dalje itekako ubijeđeni da tu nema ničega spornog.

Međutim, danas zapravo vidimo da su Kija i Sloba opet jako bliski, a postoje i neke izvijesne sumnje da njih dvoje zapravo kriju ljubavnu vezu i da su zapravo još uvijek skupa. Sada se čini da isti identičan scenario pokušavaju da novo troje aktera urade: Ana, David i Aleksandra.

Komenatri su zatvoreni.