Predsjednik Srbije je sa njom u braku od 2013. godine, ali se rijetko kada pojavljuje sa njom u javnosti: Svi koji vide Vučićevu suprugu jednostavno ostanu bez riječi nad njenom pojavom i ljepotom (FOTO)

  • Zamjena
  • March 24, 2019
  • Comments Off on Predsjednik Srbije je sa njom u braku od 2013. godine, ali se rijetko kada pojavljuje sa njom u javnosti: Svi koji vide Vučićevu suprugu jednostavno ostanu bez riječi nad njenom pojavom i ljepotom (FOTO)

Koliko god predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ne silazi sa malih ekrana i sa naslovnica novina i portala, tako isto se veoma malo zna o prvoj dami Srbije Tamari Vučić koja je u braku sa predsjednikom Srbije od 2013 godine, a po svemu sudeći njihova ljubav je sa godinama sve veća i veća.

Poznato je da Vučić baš i ne voli da puno priča o svome privatnom životu, pa je normalno da mnogi postavljaju pitanje ko je Tamara Vučić koja je majka djece Aleksandra Vučića i koja svaki puta ponosno stoji pored njega kada su u pitanju inauguraciji i na sličnim svečanostima.

Pa je tako posljednji puta Tamara viđena u bijeloj haljini kakvu je nekada nosila i prva dama Amerike Melanija Trump, te je i Tamara na isti način odisala ljepotom i elegancijom

Inače Tamara Vučić, djevojačko Đukanović je rođena 1981 godine u Beogradu, gdje je završila osnovnu i srednju školu te Fakultet političkih nauka. Kako mediji prenose , od 2010 je radila u Ministarstvu vanjskih poslova Srbije, te da se mnogo bavi humanitarnim radom i da je i sama vođa nekoliko humanitarnih projekata u Srbiji.

Medijima je bilo interesantno da ona nije htjela da bude uključena u zadnju kampanju svoga supruga jer više voli da je van pritiska medija i javnosti i više voli miran i povučen život, te da se u javnosti sa suprugom pojavljuje baš kada je neophodno i kada su u pitanju neke međunarodne ceremonije, sastanci ili večere.

Inače predsjedniku Vučići je Tamara druga žena u životu, a iz svoga prvoga braka ima dvoje djece, kćerku Milicu i sina Danila.