Predsjednica Hrvatske Kolinda kopirala Melaniju Trump: Zar ovo da njoj dobro stoji kao Melaniji

  • Telegraf
  • July 30, 2018
  • Comments Off on Predsjednica Hrvatske Kolinda kopirala Melaniju Trump: Zar ovo da njoj dobro stoji kao Melaniji

Nedavno je upriličen susret predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitanović i Izraelskog predsjednika Reuvena Rivlina izazvao je veliko zanimanje javnosti. Dežurni modni kritičar prokomentarisao je outfit predsjednice.

I kao što je Melanija Trump kopirala Džeki O. na inauguraciji svog dragog, tako je sad Kolinda kopirala Melaniju. Bilo bi zaista čudno za jednu predsjednicu da kopira Džeki, kada joj je omiljeno prezime Trump.

Ukoliko zaboravimo neuspjeli pokušaj kopiranja kostima, nijasna nije bila pogođena. Nije lahko pobijediti Ralfa Lorena i njegove boje, a kada je riječ o Kolindinom kostimu on je imao previše otvora. Pokušali su se poigrati sa detaljima, kao što je volan na rukama, zar stvarno mislite da takvi široki rukavi stoje hrvatskoj predsjednici.

Nalošiji moment je rub suknje, nadodan je jer je vjerovatno ona bila prekratka, zbog čega je našiven i to jako loše. Izgledala je jako neuredno, a ukoliko želite da izgledate i pratite modu barem kao u političarki regiona, onda morate paziti na ove detalje.

Da li vi imate neki komentar na outfit Kolinde Grabar Kitanović? Da li ste i vi iznenađeni zbog stajlinga kojeg je nosila…

Kolinda nije pogodila sa suknjom i možemo slobodno reći kako je promašila sa ovom modnom kombinacijom.

Kolinda Grabar Kitarović (Rijeka, 29. april 1968) je hrvatska političarka, diplomata i četvrta predsednica Republike Hrvatske. Od 2005. do 2008. bila je na dužnostima ministra spoljnih poslova i evropskih integracija, da bi od 2008. do 2011. bila na poziciji ambasadora Hrvatske u Sjedinjenim Američkim Državama, a od 2011. do 2015. je bila pomoćnik generalnog sekretara NATO-a za javnu diplomatiju. Na izborima 11. januara 2015. izabrana je za predsednicu Republike Hrvatske, pobedivši u drugom krugu Ivu Josipovića.