Vaše vijesti. Vaše Viralno

Pravo bogatstvo: Otkriveno koliko Kim Kardashian zarađuje jednom objavom na Instagramu

110

Koliko nas internet koristi samo za nekoliko stranica (Facebook, Viber, Instagram, Youtube) , a zanemarujemo da je internet ogromna mreža i da možemo pronaći skoro sve što poželimo. Veliki broj tutorijala, knjiga u PDF formatima, kupovina i prodaja, raznorazne usluge i sadržaji koji mogu upotpuniti vaše znanje i iskustvo.

I dok većina nas plaća internet da bi ga koristili, postoje i oni koji od interneta zarađuju ogromne sume novca. Razni glumci, pjevači, manekeni i sportisti koriste društvene mreže za promocije kompanija i proizvoda, za šta im plaćaju ogromne pare. S obzirom da njihove profile posjećuju milioni ljudi, online biznis se sve više razvija.

Jedna od onih zvijezda koja je naučila kako unovčiti svaku svoju objavu na Instagramu jeste i Kim Kardashian, rijaliti zvijezda koju na društvenim mrežama prate stotine miliona ljudi. Upravo joj je to omogućilo da zaradi ogroman novac na sponzorisanju.

Naime, kako američki magazin Elle prenosi, Kim Kardashian jednom objavom zaradi više nego predsjednik Sjedinjenih Američkih Država za cijelu godinu.

Kim Kardašijan (West) rođena je 21. oktobra 1980. godine u Los Anđelosu, američka je javna ličnost i povremena glumica, a inače je Jermenskog porijekla.

Najpoznatija je po ulozi u rijalitiju “U korak sa Kardašijanima” koji se emitovao nekoliko godina i ovoj porodici donio enormno bogatstvo i veliki utjecaj u svijetu šou biza.

Veliko interesovanje za nju se pojavilo nakon izlaska erotskog kućnog uretka na kojem se pojavljuje sa svojim bivšim dečkom reperom Rej Džejom.

Prema pisanj eNetworka Kim Kardashian zarađuje preko pet miliona dolara godišnje, od prodaje svojih parfema i javnih nastupa.

Komenatri su zatvoreni.