Vaše vijesti. Vaše Viralno

Poznati folker hitno prebačen u Urgentni centar: Napadači Darku Laziću nanijeli teške povrede

324

Darko Lazić poznati pjevač Grand produkcije povrijeđen je kasno sinoć nakon što su ga na svadbi u Umčarima pretukli napadači, a zatim i pucali na njega.

Lazić je kako prenose mediji, tamam stigao na svadbu, oko 23:30 i spremao se da pjeva gostima, kad su mu prišli napadači i otvorili vatru iz oružja, a zatim su ga pretukli. na svu sreću meci su pjevača promašili.

Darko Lazić je odmah prebačen u Urgentni centar i kako saznajemo, nije u životnoj opasnosti.

Kako prenose srbijanski mediji, pretučen je i njegov vozač.

Naime, Lazić je u Umčare došao na privatno slavlje, gdje je trebao da pjeva na proslavi 18. rođendana. Međutim, Lazića i njegovog vozača su presreli, iz automobila “Audi A4” u kojem se nalazilo 4-5 maskiranih i naoružanih lica.

Napadači su ga poprskali sprej suzavcem, a zatim ga fizički napali. Tukli su ga po tijelu, rukama i glavi, a njegov vozač je zadobio udarac pištoljem u glavu. Kada su ih oborili na zemlju, išutirali su ih, a zatim su se velikom brzinom udaljili sa mjesta događaja.

Oko 22:45 časova, Lazić je prijavio da su ga u naselju Umčari, u ulici 27. marta presreo automobil marke Audi A4, u kojem su se nalazili maskirani napadači.

Nakon koškanja sa vozačem, jedan od napadača je izvadio pištolj i u tom rvanju su ispaljena dva hica u zrak. Međutim, tada je grupa lokalnih siledžija fizički napala. Poslije korištenja oružja Lazića i njegovo prijatelja su pretukli.

Ostanite uz naš portal jer vam uskoro donosimo još vijesti iz šou biznisa, a pratit ćemo i slučaj Darka Lazića i prenositi vam svježe informacije.

 

Komenatri su zatvoreni.