Vaše vijesti. Vaše Viralno

Potresna ispovijest koja će vam izmamiti suze: Ana Nikolić otvorila dušu i ispričala potresne detalje iz života

199

Poznata pjevačica je u jednom intervju otkrila da se plaši dana kada više neće biti sa jednom od najvažnijih osoba u životu.

Kad ode osoba koju volimo čini se da dijelimo trenutke na prije i kasnije. Ana Nikolić je ostala bez jednog važnog oslonca u životu, bake Radojke.

Poznata pjevačica ne krije da je bila jako vezana za obje bake, ali kako je jednom prilikom istakla, odnos sa Radojkom je bio poseban,

“Mnogo sam vezana za svoje obe bake ali sam bolećivija na baku Radojka jer je ona majka mog pokojnog oca Dušana. Nije nas zbližila njegova smrt jer smo bliske od rođenja. Ona je čuvala mene i mog brata Marka svakog ljeta, a zimu je provodila kod nas. Živjela je u selu Donja Mutnica što je samo petnaestak minuta od Paraćina gdje sam stanovala sa svojom najužom porodicom” izjavila je jedne prilike popularna pjevačica.

“Ja sam veoma emotivno biće i u mom slučaju to je nezamislivo. Ali ima nešto i u tome, kakve su bake i deke bile prema unucima i unukama. Mislim da se ne kaže uzalud da su bake i deke više vezaniji za unuke nego njihovi roditelji.

Komenatri su zatvoreni.