Vaše vijesti. Vaše Viralno

Portorikanski glumac tvrdi da je vidio Isusa Krista dok je šetao

79

Portorikanski glumac Carlos Ponce podijelio je na svom Instagram profilu neobičan prizor dok je šetao stazom u parku. Ni manje ni više tvrdi kako mu se ukazao Isus Krist.

Glumac i pjevač se nalazio na snimanju filma u Kolumbiji kada mu je kolega rekao šta je vidio, pa je on odlučio da to provjeri. Ponse je odmah otišao uvjeriti se da li je to istina.

Kada sam pogledao drugi put, vidio sam ga kako treba. To je podsjetnik da je Isus uvijek uz mene, šta vi misliet? Upitao je svojih 1,8 miliona pratilaca na Instagramu.

Mnogi su sa oduševljenjem komentarisali i složili se da je ovaj prizor na stazi Božiji znak iako ima onih koji tvrde kako je riječ o običnoj fleci.

Portorikanski glumac, pjevač, skladatelj i bivši TV voditelj Carlos Ponce, poznat i kao Carlitos, rođen je 4. rujna 1972. godine u San Juanu. Kao dječak glumio je u školskim predstavama i kod kuće pred obitelji, a sa šest godina počeo se pojavljivati i u TV reklamama. U tinejdžerskim danima s obitelji je preselio u Miami, gdje je ubrzo proglašen najboljim članom dramske skupine. Godine 1990. Ponce je bio prisutan na jednoj kazališnoj konferenciji, na kojoj su natjecatelji konkurirali u osvajanju stipendije. Carlos ju je osvojio i upisao se na akademiju New World School Of The Arts. Nakon toga, američka televizija (na španjolskom jeziku) Univision ponudila mu je priliku da postane domaćin emisije “Hablando” (Razgovor). To je ujedno bio i prvi ozbiljniji Carlosov TV projekt.

Komenatri su zatvoreni.