Vaše vijesti. Vaše Viralno

Porodila se Miljana Kulić: Ovo su prve fotografije malog Željka

1,349

Miljana Kulić porodila se i na svet donela sina Željka, kog je dobila sa Ivanom Marinkovićem, bivšim mužem Goce Tržan.

Miljana se u Nišu porodila carskim rezom, a Ivan se po svemu sudeći putem video poziva čuo sa Kulićevom i prvi put video sina.

Osmeh na njegovom licu govori da je bio izuzetno srećan što je video naslednika.

Na radost mnogih fanova, koji su dugo čekali ovaj trenutak mama je bila darežljiva i sve ih obradovala putem društvenih mreža.

Mama je ostala dosledna sebi i onome što je govorila, a to je da će njen sin nositi i njeno prezime što ova fotografija i dokazuje.

Rano je reći na koga ovaj lepotan liči, ali su sve prilike da će biti pravi šmeker. Samo ime mu zvuči kao “želja” – najverovatnije roditelja da im stigne na svet.

Miljana Kulić je Nišlijka koja je postala poznata po tome što je proganjala „Zvezde Granda“ koje su joj dale nadimak Gonič. Produkcija Happy televizije je to smatrala dovoljnom kvalifikacijom da joj obezbede učešće u rijaliti programima „Maldivi“ i „Parovi“.

Miljana je i ranije bila poznata kao problematična osoba, a u prilog tome govori činjenica da je promenila nekoliko osnovnih i srednjih škola. U Pravno-birotehničkoj školi je pretila da će se ubiti ako joj profesor ne zaključi ocenu koju je želela. Smatra da je bila normalna sve dok nije počela da gleda „Zvezde Granda“ sa starijom ženom koja ju je ubedila da je pevač Dušan Svilar pravi dečko za nju. Tada je nabavila brojeve telefona mnogih pevača i počela je da ih zove i da im šalje poruke koje su neretko imale preteći sadržaj. Dušan Svilar ju je prijavio policiji jer mu je pretila zato što neće da joj se javi, a Mišel Gvozdenović joj je zabranio da mu priđe tvrdeći da mu je napravila pakao od života. Ništa bolji nisu ni komentari pevača Slobodana Vasića, Nemanje Stefanovića i Darka Lazića.

Komenatri su zatvoreni.