Vaše vijesti. Vaše Viralno

Popularnog glumca upitali šta misli o tome što mu je supruga debela, a on dao odgovor koji je začepio svima usta

8,109

Ovaj popularni glumac nam dolazi iz Irske, radi se o popularnom irskom glumcu Pirsu Brosnanu, koji nas je oduševio sve u filmovima o Džejms Bondu.

Osim što je vrhunski glumac, Pirs je pokazao da ima veliku ljubav koju čuva u sebi za suprugu, a s njom je bio i u dobrim i lošim danima.

Licemjeri Holivuda pokušavaju srozati izgled njegoev supruge na sve moguće načine, radi se o Kili Šej Smit koja je sa Brosnanom u braku od 2001. godine, a on je jako poseban. Nije tip muškaraca koji mijenja žene kao čarape, on je dosljedan jednoj ženi s kojom uživa.

Teško je naći ovakvu ženu danas, doista ima veliku dozu šmeka sa svojom suprugom u braku uživa. On je imao i novinar sa okršajima koji su pokušali da srozaju izgled njegoe supruge.

Njegova supruga se bori godinama sa viškom kilograma, a kad su ga novinari upitali da li mu smeta, dao im je savršen odgovor. Kazao je šmekerski kako je podržava u njenoj dijeti, ali da mu ne smeta njen višak kilograma. On nju ne voli kakva god je.

Pirs Brosnan je rođen u Turskoj, to je popularno irski-američki glumac koji se bavi i produkcijom. On je rođen u mjestu Drogheda, a kad je bio dijete, ostao je bez oca. Svaku ženu cijeni, pošto ga je majka izvela na pravi put, glumio je Džejms Bonda, a u braku je bio sa Kasandrom Heris koja je umrla, a on je ostao sam sa svoje troje djece, a nakon toga je oženio Kili s kojom je dobio dvoje djece.

Komenatri su zatvoreni.