Vaše vijesti. Vaše Viralno

Popularni voditelj je pokazao svoju novu zaručnicu i tako sve zgrozio: Dno dna, pogledajte na šta samo liči

2,034

Popularni voditelj bio je na meti tračeva posljednih dana nakon što je pokazao svoju zaručnicu u javnosti.

Radi se o poznatom britanskom voditelji Džeremiju Kajlu koji ima 53 godine. On je ovih dana odlučio da uživa na Barbadosu sa svoje troje djece, koje je dobio u drugom braku. Zaručnica mu za sada pravi društvo, a prije braka s njim brineta Viki Barton radila je kao dadilja i čuvala njegovu djecu.

Džeremi inače ima troje djece koje je dobio u braku sa bivšom suprugom, ima devetogodišnjeg Henrija, dvanaestogodišnju Avu i Elisa koji ima četrnaest godina, iz prvog braka ima kćerku Harijet koja ima 27 godina.

Viki je uspjela da očara Džeremija pa je tako veoma brzo od titule dadilje došla do titule zaručnice. Kada se to otkrilo, javnost je bila zgrožena. Viki se nalazi u nemilosti čitalačke publike i tabloida. Nju svi optužuju kako se nametnula Džeremiju i kako svojim stilom pokušava da kopira njegovu bivšu suprugu Karlu.

Kako tabloidi pišu, on pokušava da održi kontakt s njom, ali Karla ne može da je smisli očima, nama je jasno u potpunosti zbog čega je tako.

Sve slike na kojima je Viki sa njenom djecom cijepa, sve slike sklanja, a briše i na Fejsbuku sve takve fotografije prenose mediji. Zbog čega takve oštre reakcije? Ispostavilo se da su Karla i Viki bile bliske prijateljice deset godina, sve dok Džeremi nije bacio oko na blisku drugaricu svoje žene.

Dno dna, da je makar neku našao koja pristojno izgleda, samo su se nizali komentari na račun Viki.

Većina komentara je bila negativna, a tiče se Vikinog morala i viška kilograma.

 

Komenatri su zatvoreni.