Vaše vijesti. Vaše Viralno

Popularni košarkaš trudnu ženu prevario sa Grandovom pjevačicom: Sada je uhvaćen u Crnoj Gori u neviđenom stanju

2,266

Nekadašnji popularni crnogorski košakaš koji se trenutno nalazi bez ikakvog angažmana i kojih je zadnjih godina postao najviše popularan zbog turbulentne veze sa pjevačicom Milenom Ćeranić, više nego zbog svojih sportskih uspjeha. Vladiimir Dašić se povukao iz javnosti i za njega se može reći kako sada živi mnogo jednostavnije i smirenije nego prije.

Prije nekoliko godina je bio jedan od najuspješnijih košarkaša Crne Gore, a sada je bez ikakvog angažmana. Na naslovnice je osim sportskih medalja došao i zbog afere sa pjevačicom Granda Milenom Ćeranić s kojom je pravario svoju trudnu suprugu. Njih dvoje su prolazili kroz buran period u kojem su se morali sakrivati od paparaca, a na početku njihove veze košarkaš je dobio kćerku sa ženom kojoj se zakleo na vječnu ljubav. Ovog puta paparaco ga je uhvatio u Budvi gdje je obilazio razne kafiće i restorane u društvu sa prijateljima, gdje se opušta uz mediteransku ishranu, more i muziku.

Vladimir i Milena su bili u jako napornoj vezi nekoliko godina, a čak su nekoliko puta i raskidali. Govorilo se o tome kako su se i vjerili, a Dašić je u vanbračnoj vezi dobio i dijete.

Njih dvoje su vezu započeli 2011. godine na Zlatiboru gdje je Vladimir bio na pripremama sa reprezentacijom, a Milena nastupala u jednoj diskoteci, gdje su se košarkaši opuštali prije prvenstva, nakon šest godina turbulentne veze u kojoj je bilo mnogo ljubomore, čim bi se Vladimir vratio u Crnu Goru veza je okončana u februaru ove godine.

Njih dvoje se nisu oglašavali zbog razvoda, jer su se oboje nadali kako je to samo prolazan period.

Komenatri su zatvoreni.