Popularna pjevačica Rada Manojlović naprosto poludjela zbog poteza njenoga partnera na zajedničkom nastupu: Posvađali se usred aviona, a svi ih putnici gledali u čudu (FOTO)

  • Zamjena
  • March 24, 2019
  • Comments Off on Popularna pjevačica Rada Manojlović naprosto poludjela zbog poteza njenoga partnera na zajedničkom nastupu: Posvađali se usred aviona, a svi ih putnici gledali u čudu (FOTO)

Poznato je da je popularna pjevačica Rada Manojlović već duže vrijeme u emotivnoj vezi sa pjevačem i kolegom Harisom Berkovićem, kao i što je poznato da su njih dvoje uvijek u javnosti, kada bi se negdje pojavili zajedno bili pristojni i odmjereni u svojim izjavama, ali i u ponašanju.

Međutim, očito i da Rada zna da izgubi živce pa je prije neki dan pred mnogo svijeta očitala pravu bukvicu svome partneru zbog njegovoga neprofesionalizma.

Naime, Rada i Haris su zajedno nastupali u jednom švicarskom klubu, nastup je prošao više nego odlično, sa odličnom posjetom, ali tek nakon nastupa, po pričanju očevidaca je nastala prava drama.

Rada i Haris, barem je tako bilo do sada, se nikada nisu svađali na javnim mjestima i uvijek su bili prema svima pristojni i fini, ali ovoga puta je krenula rasprava između njih dvoje kada su izašli iz kluba kluba, faktički na kapiji aerodroma.

Rada je na sav glas urlala na Harisa jer je on kasnio čak pola sata sa pojavljivanjem na sceni, pa je ona iz tog razloga morala da pjeva to vrijeme duže od dogovorenog. Haris joj je u početku smireno, pokušavao da objasni da se tako nešto više neće ponoviti, i pravdao se kako je iza scene izgubio predstavu koje je vrijeme i koliko je sati, te je potpuno smetnu sa uma u koje vrijeme treba on da se pojavi na bini.

Rasprava se nastavila i u avionu, i mada je menadžer pokušavao da ih smiri, predlažući im da to ostave kada dođu kući jer avion nije ni mjesto ni vrijeme za takve rasprave, rada mu je odgovorila da mora da raspravi sada jer kada dođe kući samo će leći spavati.

Svi u avionu su ih gledali u čudu, ali da bude gore po njih u avionu je bilo i dosta njihovih kolega koji su se vjerojatno naslađivali njihovom svađom.