Vaše vijesti. Vaše Viralno

Ponovo je usamljen: Ben Aflek raskinuo sa 24 godine mlađom Plejboy zečicom

56

 

Ben Aflek je stavio  tačku na vezu sa 24 godine mlađom Plejboj zečicom Šonom Sekston, nakon što su proveli odmor zajedno .Popularni glumac se već dugo  bori sa alkoholizmom . Nakon  što je napustio rehabilitacioni centar u Malibuu, Ben je odlučio da proslavi svoj oporavak. On je sa djevojkom Šonom otputovao u Montanu, gdje su uživali  u svježem vazduhu i prirodi i tako obilježio 40 dana bez čašice alkohola.

Samo par dana kasnije, Pejdž Siks je objavio da su glumac i manekenka  iznenada raskinuli, a donedavno se činilo da su uspjeli da spase svoju ljubav nakon turbulencija.Nije poznato to da li je par raskinuo zbog Aflekove bivše supruge, glumice Dženifer Garner, sa kojom je bio skoro 12 godina, sve do prošle godine.

Glumac i manekenka do sada se nisu oglasili povodom navodnog raskida, a nedavno se Ben javno obratio fanovima nakon oporavka:
” Ove  sedmice obilježio sam 40 dana u centru za liječenje od zavisnosti od alkohola i ostajem pod pažnjom samo  van bolnice. Podrška koju sam dobio od svoje porodice, kolega i fanova znači mi više nego što mogu da iskažem. To mi je dalo  snagu i podršku da razgovaram o svojoj bolesti sa drugima”.

Komenatri su zatvoreni.