Vaše vijesti. Vaše Viralno

Pokrila se Jelena Karleuša: Ova fotografija će postati hit godine

1,679

Jelena Karleuša objavljuje redovno na svom profilu društvene mreže Instagram modne kombinacije koje ostavljaju bez teksta svojom elegancijom i prefinjenošću.

S obzirom da je jedna od najplaćenijih zvijezda u regionu, a i ima muža koji od nogometa zarađuje milione, nije joj problem kupiti najskupocjeniju odjeću od poznatih modnih marki, ali ipak Jelena Karleuša je poznata kao veliki šoumen i često iznenadi javnost nečim neobičnim, posebno u Srbiji gdje zvijezde uglavnom liče jedna na drugu.

U tom je Karleuša najbolja i niko je ne može osporiti. Razne svjetske zvijezde je kopiraju, a svako malo se pojavi u domaćim i inozemnim medijima.

Svakako da ovaj tekst nije tu da uvrijedi Jelenu, ali moramo priznati da je odlična fora, mi smo od srca nasmijali, a nadamo se da ćete i vi to doživjeti isto.

Nedavno je srbijanska pjevačica odlučila boraviti na Vrelu Bune nakon što je održala nastup u Mostaru, a za ovu posjetu odlučila se za interesantnu modnu kombinaciju. Imala je na sebi kratku kožnu haljinu, preko koje je nosila Gucci kajiš. Upotpunila je svoju kombinaciju crnim sunčanim naočalama i crno žutom maramom.

Iako nas često zna izbaciti iz takta svojim komentarima, moramo priznati da trenutno na estradi Jeleni Karleuši nije niko do koljena. Njeni nastupi su pravi show, a uvijek su klubovi puni s kapacitetom.

Kakvo je vaše mišljenje o Jeleni Karleuši? Nama je jako simpatična, a vama…

Komenatri su zatvoreni.