Vaše vijesti. Vaše Viralno

Pojavila se snimka Marijinog prvog nastupa prije 19 godina: Imala je dugu kosu, uske pantalone na sebi, a tek kako je pjevala tada- Za ostati bez riječi (VIDEO)

1,080

Posljednjih nekoliko mjeseci postalo je pravo pomodarstvo da poznate ličnosti, posebno one sa estrade objavljuju nek snimke i fotografije sa samih početaka njihovih karijera, uspoređujući sa onime što rade danas i na koji način rade.

Svako od njih želi da na taj način svojim fanovima da na uvid koliko su napredovali, ili možda nazadovali tokom karijere i da li se kvaliteta njihovog rada poboljšala, kao i da li je to vidljivo.

Marija Šerifović spada u red najboljih i najkvalitetnijih ženskih vokala kada je cijela regija u pitanju, a ne samo Srbija, i zbog toga za njene koncerte uvijek vlada veliko interesovanje i mislimo da niko od Marijinih suradnika više i ne pamti kada je bio zadnji Marijin koncert a da sve karte nisu bile rasprodate.

Marija jednostavno već godinama sve što otpjeva pretvara u hit, a malo je ko imun kada ona zapjeva uživo, jer tu se emocije stvaraju u istom trenu čim Marija pusti glas.

Marija Šerifović je prvi svoj solističko koncert održala prije, sada već davnih 19 godina, a snimka toga nastupa ovih je dana počela da kruži internetom, a na snimku se da itekako primjetiti koliko je Marija drastično promijenila svoj stil, kako u oblačenju, tako i što se same frizure tiče.

Tako, dok danas Marija obično na svojim nastupima pjeva odjevena u odijelo, nekada je pjevala u uskim pantalonama, sa nekada modernim dubokim strukom, te u kratkoj majci bez rukava, čemu je ostala vjerna i danas. Kosa je bila puno duža i nije bilo izbrijavanja glave

Na tom svom prvom nastupu bilo je više nego vidljivo da je to neosporan talent, i već  su tada mnogi bili sigurni da će Marija vrlo brzo zavladati estradom, a to se upravo i dogodilo.

 

Komenatri su zatvoreni.