Vaše vijesti. Vaše Viralno

Pjevačica u suzama: Njen dječko slao vuglarne poruke i zvao Anđelu da bude sa njim

304

 

Pevačica Aleksandra Bursać se zadnjih dana nalazi u paklu, jer je njen dječko Zoran Uglješić, sa kojim je 2 godine u vezi,  zadnjih mjeseci slao vulgarne poruke i zvao na divlji seks Anđelu Vešticu. Zoran je Anđelu kontaktirao putem Instagrama .

Anđela je ušla na njegov profil, svidjelo joj se kako izgleda i pa su ubrzo počeli da se dopisuju. Međutim,  ona nije znala da Zoran ima djevojku, i da je u vezi sa Aleksandrom Bursać.

Ubrzo je postao previše navalentan, pa joj je slao vulgarne poruke.”Istina je da mi je dječko Aleksandre Bursać slao poruke, ali ja tada uopšte nisam imala pojma da on ima devojku, niti da je njen momak. Moram da kažem da je on meni prvi pisao . Čim sam saznala da joj je dečko, blokirala sam ga “- rekla je ona.

S druge strane, Aleksandra je bila vidno potresena zbog cijele situacije.

” Žao mi je što me ona nije nazvala da mi kaže: “Dječko ti je dno dna”. Ljudski je da znam s kim sve imam posla. Svijet mi se srušio u trenutku. Ja sam sa njim i djecu planirala. On mi je priznao i rekao da je sve to bila obična sprdnja. Otišla sam iz stana,ostavila mu rok da se iseli “- rekla je kroz suze ova pevačica.

Komenatri su zatvoreni.