Vaše vijesti. Vaše Viralno

Pjevač Hasan Dudić završio u bolnice zbog još jedne tužne vijesti u njihovoj porodici: I Šabanov brat, zbog velike tuge, napustio ovaj svijet (FOTO)

1,615

Čitava regija, a posebno Srbija se nije oporavila od toga da je ovaj svijet napustio kralj  narodne muzike Šaban Šaulić koji je u februaru ove godine tragično nastradao u Njemačkoj dok se vraćao u Srbiju nakon jednog od svojih nastupa.

Naravno da je Šabanovom smrću najviše pogođena njegova porodica, posebno supruga Gordana i njihovih troje djece, Ilda, Sanela i Mihajlo, ali i drugi članovi Šabanove porodice su u velikome šoku i teško se oporavljaju od gubitka, a ovih dana se desila i nova tragedija u toj porodici, jer je, kako navode mediji, od tuge za Šabanom, prepuklo srce i njegovome bratu Muradifu Demiroviću.

Pjevač Hasan Dudić je potvrdio ove vijesti i novinarima je priznao da je i sam završio u bolnici jer mu nije bilo dobro kada je saznao da je i Muradif napustio ovaj svijet jer nije mogao nikako da podnese smrt Šabana Šaulića i činjenicu da nije mogao da dođe na njegovu sahranu te da se oprosti sa njime.

Hasan Dudić  je za novinare kratko rekao da je u velikom šoku i da je zbog toga završio u bolnici kada je saznao da je izgubio još jednoga brata u veoma kratkom vremenu, te da je veliki šok i tuga u njihovoj porodici.

Dodao je kako je Muradif od svih njih prvi počeo da pjeva i da je otišao na onaj svijet zbog tuge za Šabanom, mada je bio dugo i bolestan i nije mogao na noge neko vrijeme zbog određenih problema sa plućima. To ga je dovelo i u tešku depresiju, a posebno ga je pogodila Šabanova smrt i to što nije zbog svoga stanja mogao da mu bude na sahrani i da posljednji puta isprati svoga brata.

 

 

 

Komenatri su zatvoreni.