Vaše vijesti. Vaše Viralno

Paradajz je paradajz, džaba to što se Anabela hvali sa kućom u Grčkoj: Evo kako zaista Luna provodi ljeto

2,059

Izgleda kako je Luna Đogani itekako poželjela more i sunce, s obzirom da je u rijalitiju Zadruga boravila svih devet mjeseci i nedugo nakon izlaska odmah je otišla na odmor u Grčku.

Umjesto raznih egzotičnih mjesta i destinacija ona se zadovolila apartmanom kojeg je njena majka Anabela iznajmila u Haniotiju, mjesto koje je uglavnom poznato kao odmaralište srpskih turista koji imaju tanji novčanik.

Naime, prema saznanjima VIP magazina od izvora koji je Lunu zatekao na ljetovalištu rekao je kako Luna uživa u tkz. paradajz turizmu i da se ona kupa na gradskoj plaži iako ima pristup bazenu u svom apartmanu.

Luna je mislila da ako u Grčku da će moći da se sakrije od znatiželjnih pogleda i da će poslije 9 mjeseci da pronađe svoj mir, ali nije znala da je otišla na mjesto gdje su većinom srpski turisti i ovo mjesto nikako ne spada u red najskupljih destinacija, ona se poprilično iznenadila kad je vidjela da većina turista priča srpski, ispričala je osoba koja se nalazila u neposrednoj Luninoj blizini.

“Nju su svi turisti iz Srbije odmah prepoznali, ali Luna nije toliko marila za to, na plažu je dolazila sa svojom mamom i peškir je stavljala na metar od vode, a Andrej Atijas je često roštiljao kao  glava porodice”.

“Mi ih gotovo srećemo u svim restoranima i na šetalištima, gdje jedu pice, kroasane, šljive i sve druge poslastice. Onda je jednu noć dobila ponudu od vlasnika jednog restorana da ga reklamira na Instagramu, a zauzvrat je dobila besplatnu večeru.

Čitajte nas i dalje..

Komenatri su zatvoreni.