Vaše vijesti. Vaše Viralno

“Pao s neba”: Svi pričaju o prosidbi iz Srbije – I vama će krenuti suza kad pogledate ovo (VIDEO)

443

Imali smo već više puta prilike vidjeti mnoge prosidbe, a ova je svakako jedna od najupečatljivijih. Viđali smo stvarno brojne jako kreativne prosidbe na koje su se neki muškarci odlučivali.

U to su uložili stvarno jako puno truda jer je naravno trebalo sve pripremiti, a opet mislimo da je ipak neki mnogo veći pritisak prisutan kada je riječ o onim javnim prosidbama.

Tada je oko vas stvano jako puno nepoznatih ljudi i sigurno da se onda bojite nekih reakcija. Kako god, gledajući neke od zaista mnogobrojnih prethodnih primjera, dosta muškaraca se često dlučuje da baš javno zaprosi svoju voljenu djevojku.

Ima naravno i onih koji će se ipak radije odlučiti da to bude nešto malo intimnije, ali dobro. Svako ima na kraju krajeva svoj izbor. Također, nekim djevojkama se recimo sviđaju javne prosidbe, a nekim baš i ne toliko.

Jedan muškarac koji dolazi iz Novog Pazara se tako nedavno dosjetio jednog jako neobičnog načina da zaprosi svoju djevojku. Njegovo ime je inače Suad Plojović i on je krajem decembra prošle godine zaprosio svoju djevojku Šejlu Dragolovčanin.

Građani su svi skupa puštali vatromet, bacali cvijeće, a prsten je na kraju stigao dronom. Sve to je bilo zaista veoma upečatljivo. 

Video sa njihovom prosidbom see podijelio društvenim mrežama velikom brzinom. Pogledajte i vi sami u nastavku kako je ova prosidba na kraju izgledala:

Šta kažete na ovu njegovu interesantnu ideju? Da li vam se njegova ideja dopada, odnosno ovaj originalan način prosidbe ili biste se ipak radije odlučili za nešto drugačije?  Mi im u svakom slučaju želimo puno sreće u budućem zajedničkom životu.

Komenatri su zatvoreni.