Vaše vijesti. Vaše Viralno

Ovu torbicu smo svi ismijavali, a sad je Seka Aleksić kupila i to za hiljadu eura – djevojke lude za njom

1,716

Kultni italijanski bend Guči, može se pohvaliti najnovijim izdanjima ali i hit modelom torbice. Tokom devedestih godina, bio je ozlagašeni model jer su ga nosili samo mafijaši, ali je sada situacija drugačija i sve više folk zvijezda nose Guči modele.

Ovaj model torbice bit će u narednoj sezoni veliki trend i sigurno će dominirati domaćom javnom scenom, a njime su se pohvalile i naše pjevačice Seka Aleksić i Nikolija Jovanović. Kako se vama dopada nova Gučijeva torbica.

View this post on Instagram

#hairstyle @aleksandargligorievski_hair 😇

A post shared by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

U pitanju je torbica koja se nosi oko struka, a u našoj sredini je poznata i pod imenom “pederuša” i dostupna je u kožnim i baršunastim varijantama, a postala je kod street style zvijezda omiljen izbor tokom sedmice mode. Može se pronaći po cijeni nešto nižoj od hiljadu eura.

Trenutno je najpopularniji model u crnoj boji, a naša pjevačica se pohvalila upravo takvim modelom, na društvenoj mreži Instagram.

U novom spotu nosi je i pjevačica Nikolija Jovanović, a nema sumnje da će u skorijoj budućnosti ovakve torbice dominirati na domaćoj javnoj sceni.

Gucci je italijanski modni brend, deo Gucci grupe, multinacionalne francuske kompanije, koja je u vlasništvu kompanije Kering, ranije poznata kao PPR. Guča je osnovao Gucio Guča u Firenci 1921. godine. Prema magazinu BusinessWeek, Gucchi je 2008. godine ostvario oko 4,2 milijarde evra i na 41. mestu na listi Top 100 svetskih brendova u 2009. godini. Ovaj časopis sakuplja godišnje časopis sam u saradnji sa Interbrandom.

Kako se vama dopada ovaj model torbice, da li biste dali hiljadu eura za nju?

Komenatri su zatvoreni.