Vaše vijesti. Vaše Viralno

Ovo ulje je NAJMOĆNIJI I NAJEFIKASNIJI PROIZVOD PROTIV STARENJA KOŽE

879
Oglasi

Sigurno ste i vi čuli za ulje Argana, poznato je kao marokansko ulje.

PURE ARGAN OIL inače daje trenutni efekat obnovljene kose, njen rast pospješuje. Terapeutska svojstva posjeduje ulje zahvaljujući vitmainu E, koij inače pospješuje obnovu i proizvodnju novih ćelija.

Oglasi

Efikasnost ČISTOG ARGANOVOG ULJA dokazana je desecima istraživanja, naučnih patenata i dugoročnih eksperimenata.

Testirali smo efikasnost ulja na ljudima različitih godina, porijekla i prehrambenih navika. Ulje Argana dijeluje jednako efikasno na zrelu i oštećenu kožu kao i na mladu kožu kojoj treba posebna nega. On je poput zaštitne barijere između vašeg lica i negativnog uticaja okoline.

Ovo ulje je NAJMOĆNIJI I NAJEFIKASNIJI PROIZVOD PROTIV STARENJA KOŽE zbog maksimalne koncentracije prirodnih sastojaka.

Ukoliko budete duže koristili, pospješiti ćete obnovu kokse tako što ćete omogućiti korisniku postepen napredak do trajnog efekta gušće i zdravije kose. I sami ćećte biti izenađeni koliko je ovo zapravo jednostavna i efikasna primjena ovog ulja.

PURE ARGAN OIL sadrži:

– zasićene i nezasićene masne kiseline. Vitamin E je najvrijedniji sastojak ovog ulja, pripisujemo ovom vitaminu i snažna antioksidativna svojstva. Posebno je učinkovit ovaj vitamin kada je riječ o suhom tjemenu.

Oglasi

1. Karoteni su drugi, ali po važnosti ništa manje vrijedni sastojci ovog ulja. Od štetnog UV zračenja će vas štiti.

2. Za sprečavanje upalnih procesa su zadužene esecinajlne masne kiseline. One imaju mogućnost da hidratiziraju tjeme. Skvalen je jedan od prirodnih spojeva koji štite kožu od raka te pomažu u smirivanju kožnih iritacija, kao i iritacije tjemena. Polifenole sadrži Arganovo ulje, odnosno, on ima prirodne spojeve iz biljaka u sebi. Regenerativni učinak imaju polifenoli, kao i protuupalno djelovanje.

3. Ferulinska kiselina je jedan od važnijih sastojaka ovog ulja. Radi se o stabilizatoru vitamina C i E.

Neke od poznatih Instagram influencerica, među kojima se izdvaja Nezira Mehmedović su probale PURE ARGAN OIL nakon što su vidjele da je veliki broj oduševljenih korisnika. NI Nezira nije krila svoje oduševljenje nakon što je primijenila ovo ulje.

” Samo jedna stvar postoji koju vi trebate koristiti, to je Arganovo ulje. Pazite da to bude čisto Arganovo ulje”

Nekada ne posvećujemo dovoljno vremena njezi naše kose zbog ubrzanog tempa života, konstnanto nam je kosa izložena različitim napadima, kkao i intruzivnim tehnikama poboljšanja izgleda i sjaja kose koje koristimo u manjku vremena. Svi proizvodi na tržištu dosad bazirani su na nekim trenutnim ili kratkoročnim efektima koji samo prikrivaju nesavršenosti kose i tjemena. Poslije dugo godina, konačno je došao na tržište jedan kompletan proizvod koji pruža inače dugoročne efekte oporavljanja kose, kao i podmlađivanja ćelija tjemena te gustinu vlasi.

Nezira Mehmedović je make-up artist, to je i Instagram zvijezda koja je prezadovoljna nakon primjene ARGAN PURE OIL:

 

Ako želite da poručite, javite se na ovu stranicu:

Argan Pure Oil

Oglasi

Komenatri su zatvoreni.