Ovo su zemlje sa najljepšim ženama na svijetu: Ali neće vam sigurno biti dobro kada vidite ko se krije iza broja 6 (FOTO)

  • Telegraf
  • February 12, 2019
  • Comments Off on Ovo su zemlje sa najljepšim ženama na svijetu: Ali neće vam sigurno biti dobro kada vidite ko se krije iza broja 6 (FOTO)

DOSTA PUTA SMO VEĆ SLUŠALI RAZNE RASPRAVE O TOME KOJE SU ŽENE ZAPRAVO NAJLJEPŠE NA SVIJETU. JEDNI TVRDE DA SU TO DEFINITIVNO ITALIJANKE, DRUGI OPET MISLE DA SU TO RUSKINJE, TREĆI BRAZILKE I TAKO DALJE. TU SE NE MOŽE BITI REALAN NIKAKO, ALI ZA DANAS SMO VAM IPAK SASTAVILI JEDNU KRAĆU TOP LISTU NAJLJEPŠIH ŽENA SVIJETA. 

Krećemo redom. Uživajte

1. Brazil:

Brazil je jedna država poznatih ljepotica i naravno raskalašenih festivala koji znaju trajati danima i noćima. Mi mo ih stavili na mjesto broj 1.

2. Rusija:

Besprijekorna blijeda put, jako svijetle oči, i prezgodno tijelo. Dovoljno sve za srebrenu medalju, poziciju broj 2.

3. Venecuela:

Zemlja iz koje je došlo, ako gledamo zadnjih nekoliko godina, najviše Miss Svijeta u dosadašnjoj historiji, je na broju 3

4. Indija:

Indijke su ovdje svrstane na četvrto mjesto zbog svog zaista prelijepog tena i u kombinaciji sa neodoljivim šarmom koje imaju su tu gdje jesu na ovoj listi.

5. Argentina:

Argentinke su posebno poznate po tome kako uvijek drže do svog tijela, i koliko zapravo puno pažnje poklanjaju modnim detaljima. Idemo vidjeti kako one to izgledaju, odlično 5. mjesto.

6. Srbija:

Gotovo 99% Srpkinja su baš visoke djevojke, nose uvijek jako stilski dobru odjeću, a ističu se i zaista prelijepim i istaknutim očima. Slavonsko naslijeđe ali i mediteranski štih je ono što ih svakako izdvaja od ostalih žena sa Balkana.

7. Južna Koreja:

Sve žene iz Južne Koreje izgledaju stvarno uvijek jako mladoliko. Nevini izgled njihovog lica je ono što ih baš izdvaja od ostatka žena, Veoma svijetla put i lice, jako prijatna ličnost i zaista prelijep osmijeh ih ovdje svrstava u top 10 najljepših žena svijeta.

8. Francuska:

Ono što svakako izdvaja Francuskinje od žena iz ostatka svijeta je jednostavno njihov karakter i čvrst stav u apsolutno svemu. Imaju taj neki istančan ukus za modu, prefinjene su jako, veoma romantične i jako su sofisticirane i inteligentne.