Vaše vijesti. Vaše Viralno

Ovo su vrata sreće – biljku koju morate imati u domu ako želite uspjeh i ZADOVOLJSTVO

460

 

Nema osobekoj ne želi da joj u domu valda harmonijai  sklad . Tada su s vi sretni . Da bi to postigli nabavite samo jednu biljku koja će širiti  pozitivnu energiju te eliminisati onu negativnu .Ona je privlačnog izgleda i neobične strukture, tak oda će biit savršena dekoracija .

Ova višegodišnja biljka je veoma prilagodljiva i izdržljiva, a to je čini izuzetno vrijednom za uređivanje savremenih zatvorenih prostora . U sobama  veliki broj sobnih biljaka danas ne može da opstane ali ova nema tih problema . Sretni bambus (lucky bamboo)  je  standardni dio ponude skoro svih cvijećara i čest je izbor mnogih kupaca. Mnogi do dan danas nisu  znali d a ona donosi sreću  blagosanje .

Svako od nas je bar jednom vidio  ovu neobičnu biljku, bilo u buketu ili  samostalno, a nakon saznanja da joj nije potrebna posebna njega i mnogo pažnje, mnogi se odluče za kupovinu pa je postala omiljeni dio kućnog zelenila.

Ipak ova interesantna biljka uopšte nije bambus! To je zapravo biljka koja se  zove  Dracena sanderiana i svojim izgledom mnogo podsjeća na bambus, što objašnjava ime kojim je popularizovana u svijetu.

Komenatri su zatvoreni.