Vaše vijesti. Vaše Viralno

Ovo je najljepša žena na svijetu: Fotografije koje ostavljaju muškarce bez daha, a ni žene ne mogu ostati ravnodušne

2,493

Pripadnicama ženskog spola je uvijek bilo bitno da ih muškarci, ali i žene smatraju lijepim, ali su standardi današnje ljepote na mnogo višem nivou. Kako su se ostvarili uslovi da svaka žena može izgledati kao sa modne piste ili Hollywoodske dive mnogo je teže vršiti poređenje među djevojkama, pa tako naći ženu koja nije na neki poseban način ni atraktivna ni lijepa.

Iako je to oduvijek bio trend, posebno u današanja vremena mnogo se žena posebno dotjeruje i posvećuje veliku pažnju svom izgledu. Samo je potrebno da prošetate gradom kako bi pronašli gomilu žena kojima bi iskazali divljenje zbog njihovog izgleda. Ipak, ova činjenica je otežala muškarcima izbor najljepše, koja će biti njihova odabranica, ali i najljepša žena na svijetu.

Moda je toliko uznapredovala u posljednjem peroidu, da se mnoge djevojke bave modelingom te upravo njih nazivaju najljepšim na svijetu. Ipak, postoje različiti kriteriji, izbori i takmičenja ljepote. Ovom prilikom u prilogu ispod možete pogledati fotografije jedne od najljepših žena na svijetu.

Manekenka i glumica iz Rumunije, Madalina Diana Ghenea, koja već godinama radi i živi u Italiji, je uveliko već po internetu proglašena najljepšom ženom svijeta. Rođena je 1987, ali je mnogi smatraju atraktivnijom od većine mlađih kolegica. Zbog svog egzotičnog izgleda, agencije je smatraju neobičnom, a javnost omiljenom. Madalina se bavi pojavljivanjem u mnogim kampanjama, serijama, televizijskim emisijama, ali i u mnogim muzičkim spotovima, te ne sumnjamo da njena karijera tek počinje i da će se kretati u zavidnom pravcu.

Mi smo ostali bez teksta gledajući u ove prelijepe fotografije, a vi?

 

Komenatri su zatvoreni.