Ove stvari radite pred muškarcima, a njih užasno nerviraju: Pročitajte listu i ne pravite sljedeće greške

  • Telegraf
  • July 25, 2018
  • Comments Off on Ove stvari radite pred muškarcima, a njih užasno nerviraju: Pročitajte listu i ne pravite sljedeće greške

Tokom određenog perioda veze, djevojke se opuste, a potom počnu da rade neke stvari pred muškarcima, koje su mogle prije same kada su ostojale u sobi. Istraživanja su pokazala da ovo muškarce itekako nervira.

Donosimo vam pet najneugodnijih stvari koje ne radite pred vašim muškarcem.

-Diranje bubuljica, mnoge djevojke vole da svoje bubuljice istiskaju, na plažama možete vidjeti kako bezbroj djevojaka to radi svojim muškarcima, ali muškarci ne vole da gledaju dok to radite pred njima. Za njih je to jako užasno i mnogo ih nervira.

Zijevanje 

-Jako je nekulturno da to radite pred drugima i koliko god se tokom jela nagutali zraka, pokušajte to zaustaviti, jer je muškarcima užasno.

Ispuštanje gasova

-Neka vam uvijek bude na umu kada pođete da pustite gas, da vaš muškarac želi kraj sebe da ima damu, a nikako nekulturnu osobu.

-Diranje gaćica, mnoge djevojke ne nose odgovarajući broj gaćica, počnu ih žuljati. Međutim, ako vam se to desi, otiđite do toaleta i popravite situaciju.

Ono što muškarce posebno nervira, jeste sljedeće:

-Žalite se često na mensturalne bolove, one imaju nagle promjene raspoloženja i muškarci šta god učinili u takvim situacijama, njima smeta. Muškarci ne mogu ništa da urade, a da ne prokomentarišu u lošem smislu.

-Na ovaj način možete da otjerate muškarca od sebe, dobro pazite šta ćete uraditi, ne dozvolite da zbog nekih gluposti otjerate vašeg muškarca od sebe, ne bi to bilo nikako u redu.

Pripazite na ovih nekoliko stvari ako želite da vaš muškarac ostane uz vas i posmatra vas kao kraljicu, a ne neku seljančurinu.