Vaše vijesti. Vaše Viralno

Ovakvog ga još nismo vidjeli: Aca Lukas poslije spektakularnog nastupa u neobičnom izdanju

128

Aca Lukas se nakon veoma uspješnog nastupa i naporne noći, odmarao u svojoj hotelskoj sobi, a paparaci su ga primjetili kako se u bade mantilu šeta po terasi.

Lukas se trenutno nalazi na crnogorskom primorju, gdje je u Budvi održao spektakularni nastup, a diskoteka je bila krcata, iako je tu istu noć u Budvi nastupala i Ceca Ražnatović, Acina dobra prijateljica.

Ono što nismo mogli saznati jeste ko je sagovornik koji je Lukasu izmamio osmijeh na lice. Posljednjih dana se pričalo kako je Aca odsjeo u istom hotelu kao njegova bivša supruga Sonja Vuksanović te su odmah počele kružiti glasine, da su se pomirili.

Početkom 90-ih je nastupao na splavu „Lukas“ po kome je i dobio nadimak. Popularnost je stekao pevajući u klubu „Hogar“ gde je upoznao Milana Šćepovića i Sašu Lunginovića sa kojima je izvodio džez i ciganske pesme. Ubrzo ga je zapazila rokerka Snežana Mišković Viktorija i postao je član njenog benda. Pravili su koncerte širom Jugoslavije i Aca je imao priliku da nastupa sa Mladenom Vojičićem Tifom i Dinom Dvornikom. Nakon toga je započeo solo karijeru.

008. godine pevač je započeo vezu sa Sonjom Šašić koja je bila udata za njegovog kolegu i prijatelja Željka Šašića sa kim ima ćerku Sofiju. Ona se takođe družila sa pevačevom nevenčanom suprugom Natašom. Njih dve su otvorile butik u beogradskom Centru Sava, ali njihovo prijateljstvo i poslovna saradnja su se završile zbog Sonjine i Acine romanse.

U aprilu 2010. godine Aca i Sonja su sklopili crkveni i građanski brak. Na večnu ljubav su se zavetovali u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Naredne godine su dobili ćerku Viktoriju koja se rodila u Leverkuzenu.

U avgustu 2015. godine je u štampi objavljeno da se par razvodi. Kao razlog je navedena pevačeva bliskost sa starletama Macom Diskrecijom i Unom Grujić. Via www.biografija.org. Aca je to demantovao izjavom da on i dalje voli svoju suprugu, ali da nisu uspeli da nađu zajednički jezik kada je njegov posao u pitanju. Ipak, pevač je povukao tužbu za brakorazvodnu parnicu i odlučio je da učini sve da bi izgladio odnose sa Sonjom.

Komenatri su zatvoreni.