Vaše vijesti. Vaše Viralno

Ovakvo smeće živi pored nas: Nikola Kojo se oprostio od Olivera, a za one koji miješaju politiku i muziku ima jasnu poruku

7,317

Pjevač Oliver Dragojević preminuo je jučer nakon duge i teške bolesti u 71. godini.

Iza sebe je ostavio veliku porodicu, prijatelje, fanove ali i veliki broj pjesama sa prelijepim tekstovima kojeg su pjevale generacije širom Ex yu zemalja.

Javne ličnosti nastavljaju da se opraštaju od ovog hrvatskog velikana, a uvijek se pojave i oni sa negativnim stavom o cijeloj situaciji.

Jedan od njih je i glumac Nikola Kojo koji nije mogao, a da ne podijeli svoj stav oko ove situacije.

I umjesto da rat ostave po strani, pojedinci su napisali sljedeće:

Je l’ to znači da definitivno neće održati koncert u Beogradu?

“hahaha, hoće jednog dana”.

“Sad ima opravdanje”

Nikola Kojo je naveo da ovakvo smeće živi pored nas.

I umjesto da nastave sa pozitivom, sada su se okomili na Kojin komentar.

Oliver Dragojević rođen je u Splitu, 7. prosinca 1947. godine u obitelji oca Marka i majke Kate Dragojević. Podrijetlom je iz Vele Luke, gdje je proveo i djetinjstvo. U Splitu je pohađao glazbenu školu. Najprije je učio glasovir, a zatim klarinet i gitaru. Prvi susret s glazbom bio mu je u petoj godini kad je od oca Marka na poklon dobio usnu harmoniku kojom je zabavljao djecu iz svoje ulice, te putnike na brodu na čestoj relaciji Split – Vela Luka. Prvi estradni nastup bio mu je na splitskom dječjem festivalu 1961. godine s popularnom pjesmom Baloni. Istovremeno s bratom Aljošom snimio je tada poznate svjetske hitove za Radio Split.

Od 1974. godine bio je u braku s Vesnom Dragojević s kojom je imao tri sina, Dina (1976.) te blizance Davora i Damira (1979.). Preminuo je u Splitu, 29. srpnja 2018., u 71. godini života, nakon jednogodišnje bitke s rakom pluća

Komenatri su zatvoreni.