Ovaj trik je fascinirao sve koji su ga probali: Kako da vam cijeli prostor ili kuća zamiriše uz pomoću klima uređaja (SAVJET)

  • Zamjena
  • March 19, 2019
  • Comments Off on Ovaj trik je fascinirao sve koji su ga probali: Kako da vam cijeli prostor ili kuća zamiriše uz pomoću klima uređaja (SAVJET)

Zima polako napušta ove naše krajeve, za koji dan ni kalendarski neće više biti zima, dolazi nam proljeća i nadati se malo ljepši i topliji dani, a samim time počinju i radovi da bi se uklonilo sve ono što nas podsjeća na zimu.

Prema nekim prognozama ovo će ljeto biti poprilično toplo, a velike vrućine je bolje ne dočekati bez pripremljene klime uređaja, jer uz pomoću njih se lakše rashladi radni prostor, a i dnevne aktivnosti lakše prođu na nekim normalnim temperaturama, a i san u toku noći traje duže i kvalitetnije.

Međutim, možda niste znali, ali klima uređaji osim što rashlađuju prostore, mogu iste i da namirišu i pročiste.

Da bi vaš prostor u kojem najviše boravite tokom ljeta ili dana bio stalno mirisan, a da pri tome ne palite mirisne svijeće ili neke aparate koje uključite u struju, za sve to možete da koristite vaš klima uređaj.

Postupak je više nego jednostavan, a sve što vam je potrebno je eterično ulje po vašem izboru i malo papirnog ubrusa

Sve se radi na ovaj način:

Ispod krilca na klimi kroz koje struji vazduh uz pomoću samoljepljive trake zalijepite jedan komad papirnog ubrusa, a koji ste prije toga malo natopili, ne previše sa eteričnim uljem koje ste odabrali. Kako bude strujao vazduh, tako će se i miris ulja širiti prostorijama u kojima živite ili radite

Miris naravno izaberite po sopstvenoj želji, ali naša preporuka bi bila, posebno ako je radno okruženje da to bude miris lavande, a izvrsni mirisi su i ljuta nana, i eukaliptus, ako želite da pročistite vazduh, dok miris ruže na primjer uveliko podiže nivo raspoloženja