Ovaj poznati voditelj priznao je da nije prao svoje ruke 10 godina: Svi su se frapirali kada su čuli razlog (VIDEO)

  • Telegraf
  • February 13, 2019
  • Comments Off on Ovaj poznati voditelj priznao je da nije prao svoje ruke 10 godina: Svi su se frapirali kada su čuli razlog (VIDEO)

Voditelj poznatog američkog TV kanala “Fox News” koji se zove Pit Hegset je nedavno uživo tokom emisije “Fox and Friends” izjavio da 10 punih godina nije prao ruke zato što zapravo “mikrobi ne postoje”.

On je dodatno šokirao sve prisutne u studiju i gledaoce kada je zapravo “pojasnio” taj svoj stav konstatacijom da mikroorganizama nema jer ih se ne vidi okom, bez mikroskopa.

Poznati voditelj je također u toj emisiji priznao da je to sve rekao nakon što su ga njegove kolege sa posla prozvale kada je rekao da jede bajatu pizzu. On je onda tvrdio da pizza može da traje jako dugo.

“Moja novogodišnja odluka je bila da pričam sve isto i kad sam pred kamerama i kad nisam.” objasnio je Hegset.

Kako se i očekivalo, usijedilo je jako puno reakcija na svim društvenim mrežama od kojih su neke čak bile i pozitivne.

Ostaje pitanje sada – koliko su ti komentari kao i priznanje voditelja zapravo iskreni.

Ovo poznatom američkom voditelju nije zapravo jedini gaf tokom nastupa uživo u programu.

On je 2015. godine sasvim slučajno pogodio sjekirom bubnjara vojnog orkestra kada je nenamjerno promašio metu prilikom pokušaja da napravi jedno jako uzbudljivo uključenje u program. Ipak srećom, nanio mu je samo lakše povrede, ništa opasno.

Bubnjar je doduše okončao ipak svoju karijeru. Ali, barem je ostao živ.

Ovo je samo još jedan dokaz da na svijetu postoje različiti ljudi, različitih stavova mišljenja i naravi. Niko nije isti. Ako se ovaj voditlej odlučio tako da živi, u tom uvjerenju, ne treba ga zvati ludim. Jednostavno, njemu je lijepo tako živjeti. Doktori su jedini stručnjaci koji imaju pravo bilo šta da mu kažu.