Vaše vijesti. Vaše Viralno

Ova Bosanka je najljepša prirodna žena na svijetu: Muškarci se u nju zaljubljuju na prvi pogled

1,977

Bosna i Hercegovina je poznata kao zemlja lijepih žena, a često su bosanke dovođene u kontekst ljepote, snalažljivosti i mnogih drugih osobina koje jedna žena treba da ima.

Sonju Zekić (26) američki portal pod nazivom Beautiful woman pedia proglasio je najljepšom ženom na svijetu koja ima prirodan izgled.

Sonja, koja je inače porijeklom iz Žepča, modelingom se bavi od 18. godine, a već nekoliko godina živi i radi u Sarajevu. Završila je ekonomski fakultet i zaposlila se u struci. Pojavljivala se do sad u nekoliko muzičkih spotova, a veliki uspjeh je ostvarila i na takmičenju “Gentleman’s choice” gdje je njen profil sa fotografijama pregledan preko 5 miliona puta.

-Amerikanci su me putem e-maila obavjestili o pobjedi. Pronašli su moje slike na fejsbuku, a potom je njihov žiri proglasio mene najljepšom prirodnom ženom na svijetu. Kad sam vidjela da su poznati i svjetski modeli bili uz mene, na njihovoj listi, a koji rade za najpoznatije modne kuće, iznenadila sam se i zato sam ponosna na ovu pobjedu koja će mi u budućnosti otvoriti mnoga vrata, nadam se da ću napredovati u svijetu mode. Pozvali su me sa portala da budem članica žirija sljedeće godine, kako bi izabrali moju nasljednicu.

Američki portal napisao je za Sonju da predstavlja izvrstan primjer prirodne i lijepe djevojke. Ima savršeno tijelo i prelijepo lice, te besprijekorne ženske atribute. To i jest razlog da ove godine bude najljepša prirodna žena na svijetu. Prekrasna je, a sve je teže pronaći ljepotu kao što je njena, zato što živimo u svijetu obmana, fotošopa i slično, piše na portalu.

 

Komenatri su zatvoreni.