Vaše vijesti. Vaše Viralno

Otvorila vrata svog apartmana: Ovdje spava Kija Kockar

990

Pobjednica prve sezone Zadruge otvorila je vrata svog apartmana na crnogorskom primorju gdje će se zadržati nekoliko dana, a nema sumnje da će mnoge oduševiti raskoš ovog stana.

Kija je široj javnosti postala poznata po učešću u rijalitiju “Zadruga” u kojeg je ušla nakon tri mjeseca od početka emitovanja, kako bi spasila brak sa pjevačem Slobom Radanovićem, s kojim se ipak na kraju razvela.

Naime, njen vjenčani suprug ju je prevario sa modnom bloggerkom Lunom Đogani pred milionima gledalaca, a bivša stjuardesa je proživljavala teške trenutke gledajući svog voljenog u zagrljaju beogradske lake djevojke.

Kristina Kockar rođena je 26. maja 1989. godine u Zrenjaninu, gdje je odrastala. Pohađala je Zrenjaninsku gimnaziju, nakon čega je završila Srednju školu hotelskog menadžmenta u Beogradu. Radila je kao stjuardesa u Er Pinku, Er Srbiji i Etihad Airways. Postala je poznata nakon što je ušla u kooperativni program Zadruge, gdje je njen suprug Slobodan Radanović javno varao sa  Lunom Đogani.  20. juna 2018. godine osvojila je ralju i osvojila nagradu od 50.000 evra. Kija je odlučila da uplov u muzičke vode i napravila je svoju prvu pesmu “Ne vraćam se na staro” objavljenu 20. jula 2018. godine

Kija je veoma brzo postala miljenica nacije, zbog svog simpatičnog glasa ali i odnosa prema drugim učesnicima, nije često dolazila u sukobe i isticala se negativno poput većine njih, bila je umjerena i kulturna.

Iako je svog muža podržavala tokom takmičenja Pinkove zvezde on joj je uzvratio prevarom, što ona nije mogla lako zaboraviti. Razveli su se prije nekoliko dana pred sudom u Zrenjaninu, odakle su oboje.

Pogledajte u videu komplet prilog:

Komenatri su zatvoreni.