Vaše vijesti. Vaše Viralno

Otpjevao je najveći hit devedesetih, a onda doživio veliku tragediju: Nakon čuvene pjesme, slavnom pjevaču se izgubio svaki trag

2,015

Pjevača Gorana Dimitradijasa Dimu svi pamte po legendarnom hitu devedestih “Nije mene dušo ubilo” sa njegovog prvog albuma, poslije kojeg nije imao većih hitova. Na internet forumima i društvenim mrežama često se mogu zateći pitanja o tome gdje je i čime se bavi danas, kao i nagađanja o tome zašto se prestao baviti muzikom.

Stvar nije nimalo drugačija ni u njegovoj svakodnevnici.

-Mnogi me pitaju, a je l’ vi još radite? Što vas nema? Takav hit ste imali, a ne pevate? Koliko sam puta morao da odgoovaram na to pitanje, počeli su mi rasti rogovi? Priznaje Dima i objašnjava da se nije ni prestajao baviti muzikom.

Iako je u pojedinim periodima radio i kao taksista, kao i u vrijeme kada se pojavila pjesma “Nije mene dušo ubilo” 1994. godine, Dima je neprestano nastupao na koncertima sa kolegicama kao što su Mina Škorić i Hani, ali na različitim veseljima, vašerima, restoranima i kafanama.

 Sve te poslove sam imao bez praktično ikakve reklame, samo zahvaljujući toj pesmi. Inače, nikada nisam hteo da snimam po svaku cenu. Ja ne shvatam to da neko proda njihvu ili neko drugo imanje da bi snimio CD. Ja muziku nikada nisam doživljavao kao trgovinu – objašnjava Dima i otkriva da je jedna nesreća uticala na to da ne razvije svoju diskografsku karijeru.

Dvehiljadite mi je izgorjela kuća skroz- prisjeća se Dima i otkriva da ga je to itekako unazadilo, kada je riječ o muzici,.

 Uložio sam svu snagu i svu volju da ponovo napravim kuću, ali to je trajalo. Na kraju sam napravio dve kuće, svojim poštenim radom. Zato i nisam ulagao u muziku, u pesme. Rekao je Dima za magazin Glossy

Komenatri su zatvoreni.