Vaše vijesti. Vaše Viralno

Otac Aleksandre Prijović nije želio da ona zatrudni, a ovo je razlog

2,323

Mladi bračni par Aleksandra Prijović i Filip Živojinović uživaju u skoro osnovanoj zajednici, a i prinova uskoro stiže da im uljepša srećne trenutke,.

Otkako su izrekli sudbonosno “DA” mediji o Aleksandri i njenom vjereniku konstantno pišu, ali se i javnost veoma interesuje za njih.

Vijest da je Aleksandra trudna obradovala je porodicu Živojinović, ali u porodici Prijović čini se kako nisu svi zadovoljni takvim razvojem događaja.

Aleksandrin otac Nedeljko je izjavio da ne bi volio da imaju odmah dijete, jer smatra kako je Aleksandra još uvijek premlada za to.

Ali, ne sumnjamo kako je i on srećan zbog ovakve situacije i činjenice da će postati uskoro deda.

Mediji špekulišu da je Aleksandra već u trećem mjesecu trudnoće, te da će postati majka početkom sljedeće godine.

Par je neko vrijeme skrivao ovu informaciju od javnosti, ali i članova obitelji.

-Uopšte nisam obavješten o tome. Nemam tu informaciju, evo saznao sam upravo od vas- izjavio je proslavljeni teniser Boba Živojinivoć.

Ipak čini se, kako je Brena bila bolje obavještenija pa je rekla:

“Svi smo jako srećni”.

Aleksandra Prijović je srpska pop-folk pevačica koja se proslavila u takmičenju Zvezde Granda. Rođena je 22. septembra 1995. godine u Somboru.

Detinjstvo je provela u Belom Manastiru, gradu u Hrvatskoj. Talenat za muziku je nasledila od bake i majke Borke koje su, takođe, pevačice. Od malih nogu je pevala na priredbama i društvenim događajima.

2008. godine, sa samo 13 godina, snimila je dve pesme: „Majko“ i „Boli svaka tvoja reč“ za produkcijsku kuću Mega sound.

Sa 14 godina Aleksandra je počela da peva na svadbama i njen honorar je iznosio 1.000 evra. Iako se trudila da izbegava kafane, kratko je pevala u kafani Zorice Marković. U srednjoj školi koju je pohađala su joj odobrili da ne mora redovno da dolazi na časove i da predmete može da polaže kao ispite.

Komenatri su zatvoreni.