Vaše vijesti. Vaše Viralno

Ostavila je muža sa devetero djece zbog muškarca koji je mlađi 14 godina od nje

1,999

 

Internte je nužno zlo . Ova žena je zbog  novog poznanstav preko interneta ostavila cijelu porodicu . Nakon kratke veze preko interneta, odletjela je u grad Banjul da bi se napokon uživo srela  sa svojim dječkom Mamadouom “Salieu” Jallowom, ali njezin potez  je odma naišao na brojne osude.

Nakon negativnih kritika koje je dobila , svoju stranu priče je odlučila da ispriča u britanskoj jednoj emisiji . Na pitanje da li vjeruje da je to prava ljubav odgovorila je odma : “Da, imam njegovu fotografiju na svojoj bankovnoj kartici”.U emisiji je takođe  rekla da ima 9  djece u dobi od šest do 28 godina.

Šestero djece joj je iz braka sa bivšim suprugom Andyjem  a ostalo  troje, u dobi od 24 do 29 godina je  iz prethodne veze. Kaže  da je odlazak u Gambiju planirala mjesecima a djecu nije napustila nego ih je ostavila svojoj 28-godišnjoj kćeri koja brine o njima . Pa nisu  to kćerkina djeca nego njena .

Njezin bivši suprug  je znao da želi upoznati Jallowa pa je on i odvezao na aerodrom i poželio joj sretan put.

“Zaljubili smo se preko  Facebooka, Salieu mi je prvi poslao zahtjev za prijateljstvo,pa smo se počeli smo dopisivati i to je trajalo 3  mjeseca. Moj brak je bio gotov, jer smo imali mnogo uspona i podova, pa smo se razišli “– kaže ona.

Komenatri su zatvoreni.