Vaše vijesti. Vaše Viralno

Opsjedala ga na Fejsbuku i pretvorila mu život u pakao: Sloba Radanović je prije godinu dana proživljavao pravu dramu

255

Iako se već nekoliko mjeseci piše samo o njegovom učešću u rijalitiju Zadruga, Sloba Radanović je privlačio pažnju još od njegovog prvog pojavljivanja na sceni. Finalista Pinkovih zvezda je uvijek bio miljenik ženskog dijela publike, a jedna od njih je otišla dalje nego što je iko očekivao.

Sloba je tom prilikom otkrio da se osjeća ugroženo, jer je obožavateljka opsjedala njegove društvne mreže i više puta pokušala da otkrije koja je šifra njegovog fejsbuk profila.

Radanović se ovom prilikom obratio javnosti, a i dotičnoj poslao poruku da će je prijaviti policiji.

“Djevojčice, još jednom pokušaj da mi provališ šifru prijavit ću te policiji. Kulirao sam, ali si postala nepodnošljiva. I prekini da praviš lažne profile. Znaš ti dobro ko si. Blokirao sam jedno 20 tvojih lažnih profila. Ovo je jedini način da ti se obratim, dakle, bit ćeš prijavljena ako nastaviš” rekao je tada Sloba.

Budući da je preživio pakao, ne treba da čudi činjenica da je Sloba Radanović postao veoma oprezan na društvenim mrežama, kao i da je nakon Zadruge zadržao svoje objave na poslovnom nivou.

Slobodan Radanović je srpski tekstopisac i pjevač koji se pojavio u javnosti na muzičkom takmičenju Pinkove zvezde. Rođen je 20. juna 1990. godine.

Postao je popularan nakon što je u rijalitiju Zadruga, samo sedam dana od početka započeo vezu sa modnom bloggerkom Lunom Đogani, dok je njegova supruga Kija Kockar koja će kasnije pobijediti u finalu ostala kod kuće i gledala njegovu preljubu, a da bi na kraju izašla kao kraljica i na račun njegove preljube totalno promijenila sebi život.

Komenatri su zatvoreni.