Vaše vijesti. Vaše Viralno

Ovo je deset puta bolje nego bilo kakve pločice: Pogledajte kako da sami napravite stepenice u svojoj kući na kojima će vam svi zavidjeti

1,888

Ljudi vole da ulažu novac u svoje domove kako bi izgledali besprijekorno, tako se mnogi ne libe dati stotine eura na laminat ili pločice kako bi njihova soba izgledala što bolja.

Šta ako vam kažemo da postoji bolja i jeftinija varijanta, koja će oduševiti sve one koji vam dođu pred kuću.

Ovaj projekat je zaista lagan i ne oduzima puno vremena, a ono što je najbitnije kada završite sa cijelim poslom ili sami uz nečiju pomoć, vaše će stepenište zablistati i izgledat će dobro kao nikad prije. Za cijeli ovaj postupak vam je potrebna samo jedna smjesa, uz koju ćete napraviti takve stepenice da će vam svi pozavidjeti na njima. A ono što je bitno, vi ćete znati da ste ih lično napravili, a to je satiskacija koja se ne može platiti.

Mnogi će izdaleka pomisliti da je to luksuzna stvar i da neće moći sebi priuštiti, ali ustvari ovdje se radi o veoma jefitnoj smjesi, koju možete sami da napravite. Cijeli projekat pravljenja stepenica moći ćete pogledati na videu koji ćemo objaviti ispod cijelog teksta.

Sve što vam je potrebno za ovaj posao jeste smjesa koja se zove “Quick mix” koja se proizvodi u Njemačkoj. Tehnika u kojoj se pravi ova smjesa zove se kameno pravljenje stepenica, a a potrebna vam je kanta koju ćete nasuti u smjesu i pomiješati je sa sitnim kamenjem, kao što je prikazano i na videu. Cijeli postupak je jednostavan i ne traje dugo, a krajnji je rezultat zapanjujući.

Odvojite malo vremena i pogledajte cijeli video.

Komenatri su zatvoreni.