Vaše vijesti. Vaše Viralno

One misle da su savršene, a svi im se zapravo smiju. Ove ljepotice nisu znale kada treba stati sa plastičnim operacijama

814

Estetska hirurgija je danas postala jako zastupljena, kako kod nas na ovim prostorima, tako i u svijetu generalno.

Postoje mnoge osobe koje su obavile neki estetski zahvat kao npr. radi korekcije neke greške sa kojom su rođeni (deformiteta) ili eto jednostavno malo da se proljepšaju i promjene, ali ima onda i ona druga, mračna strana estetske hirurgije. Nju pak čine svi oni kojima je jednostavno dosadno, ne znaju šta će sa sebe, imaju novca i jako su kreativni.

U nastavku današnjeg članka vam donosimo nekoliko krajnje ekstremnih primjera estetske hirurgije. Zato budite spremni da vidite do koje zapravo granice ljudska “genijalnost” može da seže:

1. Mayra Hills – daleko najveće grudi na svijetu

20 litara silikona teži oko otprilike 15 kilograma, to je matematika davno dokazano. Mayra Hills – drži apsolutni rekord za najveće silikonske grudi na svijetu, što je također računski utvrđeno i dokazano.

Poznati 28-godišnji njemački Instagram model i glumica iz filmova za odrasle (tamo pod pseudonimom Bishayn) zbog svojih zaista enormno velikih grudi spava samo na boku ili na svojim leđima. Izbor odjeće za nju se svaki dan pretvara u pravu noćnu moru.

Ali, ono što je Mayri  najvažnije – ona je prezadovoljna sa sobom i sa svojim izgledom.

“To je stvarno tako zabavno hehe. Svi se uvijek žele slikati sa mnom hihi. Osjećam se tako ženstveno, jako i baš prekrasno sa ovim mojim lopticama.”, izjavila je ona jednom prilikom u jednom intervjuu.

Da, stvarno je rekla “lopticama”.

2. Vanity Wonder – najveća pozadina svijeta

32-godišnji američki model Vanity Wonder je u svojoj dugotrajnoj potrazi za savršenom guzom potrošila već sada preko 15.000 dolara, i na otprilike stotinu mahom ilegalnih injekcija. Međutim, ova majka dvoje djece je osim svoje drastično veće stražnjice “zaradila” i jednu neželjenu infekciju.

Kako bi se mogla oporaviti, Vanity je jednom prilikom morala odbaciti dio svojih silikonskih implantata što joj je jako teško palo da je pala u depresiju. Sada, naravno, želi da ima ipak manje dupe nego ranije, ali joj je i dalje drago da je joj je stražnjica uopšte “preživjela” sve to što se desilo.

“Drago mi je što sam još uvijek živa i tu sam uvijek za svoju djecu. Svaki put kada se pogledam u ogledalo kod kuće ili u gradu pomislim kako je zapravo teško ići u kupovinu i sa ovolikim dupetom. Ja se onda nasmijem”.

3. Christina Ray – Najbolja reklama za Michelin gume

Druga rekorderka po oblinama na svjetskoj rang listi boravi i svoj novac, valjda, zarađuje u St. Petersburgu i oglašava se na umjetničko ime – Christina Ray. Svoje prve silikonske injekcije je ubrizgala sa svega 17 godina. I do sada je taj broj već uveliko premašila za stotinu

Među svakako najrastrošenije i najneumjerenije “silikonke” je dospjela jer je ta silna povećanja svojih usana platila preko 200.000 dolara. I naravno tu se nije zaustavila pa ih i danas nastavlja pumpati svakih nekoliko mjeseci. Jer gume, kako znamo, mogu ipak vremenom da ispušu.

4. Valeria Lukyanova – najpoznatiji dupljak na svijetu

Poznati ukrajinski foto model Valeria Lukyanova u ovaj “krug poznatih plastičnih diva” je dospjela jer ona predstavlja najvjerodostojniju kopiju Odesse Barbie. Ona je čitav svoj lik, svoju kosu, pa čak i oblik svog oka u potpunosti duplirala prema obliku ove poznate lutke. I to nije sve  Valeria je nedavno krenula u jednu novu avanturu – produženje svojih nogu – jer zašto da ne, šta fali.

“U svojoj mladosti, nisam previše razišljala o tome šta je lijepo, a šta nije. Ali, kasnije već sam ipak zadržala mali struk i jednom sam slučajno u ogledalu vidjela jednu zaista prekrasnu figuru – poput prave barbike. Tako je zapravo sve i počelo, ostalo je sve moj uspjeh.” objasnila je jednom Valeria.

5. Jocelyn Wildenstein – “Žena mačka” (Cat Woman)

Poznata milijunašica Jocelyn Wildenstein (76) je na svoje mnogobrojne (prestala je i sama brojati) plastične operacije i razne estetske korekcije na cijelom tijelu ‘ulupala’ preko 4 miliona dolara. Prije nego što joj je jednog dana došlo u glavu da želi izgledati kao mačka, Jocelyn je zapravo bila jedna prava ljepotica.

Ona je sa tim silnim korekcijama počela još davno, sredinom devedesetih godina jer se, navodno, tada bojala da je njen suprug, inače poznati milijarder Alec N. Wildenstein ne ostavi samu jer je bila previše “normalna” za njega. Prema glasinama koje kruže, Jocelyn je htjela da izgleda poput prave mačke jer ih je njen voljeni suprug (da ne kažemo voljeni novčanik) obožavao.

Ali ipak, se na kraju morala rastati od njega nakon što ga je jednog dana uhvatila u krevetu sa 19-godišnjom ruskom manekenkom. Ali, barem je zaradila novac od toga, pa je svoju depresiju od razvoda liječila novim operacijama.

6. Amanda Lepore – još zvana  “silikon na dvije noge”

Ovu zaista nevjerovatnu listu plastičnih genijalnosti završavamo sa velikom Amandom Lepore. Rođena inače kao dječak po imenu Armand, ali od djetinjstva, on se osjećao kao žensko, kao Amanda.

Sa samo 17 godina, Amanda je promjenila svoj spol i počela je svoj dug trnovit put u borbi za svoja prava kao prava žena. Lepore je tada u kratkom vremenu povećala svoje grudi čak tri puta, a danas se može pohvaliti da ima implantate u stražnjici, dva puta je već mijenjala oblik svojih očiju i veličinu svog čela (razlog nepoznat), povećala je nekoliko puta i svoje usne i čak uklonila jedno rebro kako bi izgledala što privlačnije i ženstvenije.

Međutim, konačni opis izgleda nakon svih tih silnih zahvata je da podsjeća na izlizani asfalt.

Komenatri su zatvoreni.