Ona je žena kojoj su svi hirurzi svijeta zabranili estetske operacije: “Govore mi da sam fejk, ali ja ovo želim” (FOTO)

  • Telegraf
  • February 13, 2019
  • Comments Off on Ona je žena kojoj su svi hirurzi svijeta zabranili estetske operacije: “Govore mi da sam fejk, ali ja ovo želim” (FOTO)

Nadadašnju učesnicu jednog realitiija Cindy Moore iz Mančestera (Manchester), doktori vše ne žele da vide na operativnom stolu i da je operišu.

Cindy je još jedna od nažalost mnogobrojnih djevojaka koja je pretjerala, i to u svakom smislu te riječi, sa estetskim i plastičnim operacijama i opasno sada može da naruši svoje zdravlje.

Do sada je ova britanka na estetske operacije ulupala više od 13 hiljada dolara, kako bi izgledala kao –  “s*ks lutka”. Da to je njen veliki cilj u životu. Počela je ona još davno sa remontom svojih grudi, pa nastavila onda sa usnama, a onda je poslije odlučila da ode i korak dalje kako bi ostvarila željeni izgled.

Njoj su na put stali sada mnogi svjetski hirurzi koji su svi jednoglasno odbili da nastave sa daljim operacijama.

“Želim da apsolutno sve na meni bude bolje. Veće grudi želim, veće usne i tanji struk hihi.” priznala je jednom prilikom Cindy.

Ova poznata engleska rijaliti zvezda je inače majka dvoje dece, koja se uopšte ne obazire na komentare svojih roditelja i prijatelja, jer je, kako je sama ona rekla, oduvijek bila pomalo ekscentrična.

U nastavku možete pogledati neke njene slike koje je objavljivala na svoj Instagram profil. Kada ovo vidite, sve će vam biti jasno:

Plastic Cindy je također objavila i jedan video klip gdje, blago rečeno, pokazuje kako su svi ti “kvazi stručnjaci” kako ih je nazvala u krivu i da njoj ipak još treba nekoliko zahvata. Taj video možete pogledati OVDJE

Šta vi mislite o Cindy i njenoj potrebi za operacijama? Stvarno nas zanima.