Ona je prava Zlatokosa: Andrea se nikada u životu nije šišala. Svakog dana potroši 45 minuta na svoju kosu i ima jednu tajnu (FOTO)

  • Telegraf
  • February 14, 2019
  • Comments Off on Ona je prava Zlatokosa: Andrea se nikada u životu nije šišala. Svakog dana potroši 45 minuta na svoju kosu i ima jednu tajnu (FOTO)

Andrea Stano (34) je jedna “prava Zlatokosa” u stvarnom današnjem životu. Ona ima kosu koja je dugačka nevjerovatnih 168 cm, a tvrdi da je ključ za takvo održavanje ovako duge kose upravo u maslacu od kikirikija kojeg redovno koristi.

Svakog dana ona potroši barem minimalno 45 minuta na svoju kosu i tvrdi da se nikada u životu nije šišala. Međutim, isto tako ističe da ne želi da iskusi nešto slično u svoje skorije vreme.

Svoju dugačku kosu pere dva puta sedmično, a svakog dana barem 15 minuta nanosi masku za svoju kosu. Uprkos čitavom svom trudu koji ulaže u njegovanje svoje kose, Andrea isto tako ističe da je za zdravu kosu dovoljno da se dneveno pojede samo jedna kašika maslaca od kikirikija.

Ona isto dodaje da je oduvijek htela da ima dugu puštenu kosu i da se zbog nje ističe u gomili ljudi. Mnogi je zbog toga sada često zaustavljaju i u nevjerici gledaju koliku kosu ona zapravo ima.

“Odrasla sam na na ostrvu Havajima i u Mikroneziji, gdje inače većina žena i devojaka ima jako dugu kosu, pa sam i ja htjela da  imam istu takvu. Moja kosa je prirodno plava i nikada je nisam farbala.” navela je ona.

“Jako volim priču o Zlatokosi, posebno onu Diznijevu verziju. Njena kosa mi je zaista prava inspiracija.” istakla je ona.

Uprkos tome što ona ima izuzetno dugu kosu, ona ističe da je njena kosa jako nježna i da može da pravi razne frizure zbog toga. Dodaje da je njen muž Džastin sa kojim ona danas živi u SAD-u jako voli njenu kosu i da misli da je ona lijepa. Ponekad joj čak predlaže frizure koje bi ona mogla da isproba.

Više njenin fotografija možete pogledati OVDJE