Ona je najveća prostitutka na srpskoj estradi, nikada ne biste pogodili: Najveća cijena, posebni klijenti, drama trese Srbiju

  • Nadina
  • April 15, 2019
  • Comments Off on Ona je najveća prostitutka na srpskoj estradi, nikada ne biste pogodili: Najveća cijena, posebni klijenti, drama trese Srbiju

Jedan od najvećih makroa u cijelom regionu a najpoznatiiji u Srbiji , Mihajlo Maksimović je uhapšen prije nekoliko dana na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu kada je policija izvela jednu od najopsežnijih akcija svih vremena , te je tako prekinut I lanac rgovine bijelim robljem u Srbiji I u Beogradu .

 

Policija je kod njega našla laptop koji je koristio prilikom ugovaraja djevojaka , te su pronašli katalog djevojaka koje je on prodavao , te se na njemu zadesila I Sanja Stanković , te se prema njegovim tabelama dalo ispostaviti da je ona bila jedna od naj traženijih I naj boljih djevojaka koje su se nalazile sa njim .

 

Pronađeni su I laptopi koje je koristio kao pokriće , te se tamo našlo nekoliko slika na kojima je Sanja koja je prodavana po cijeni od 250 do 500 eura po jednom satu . Ona je sada u rijalitiju te sebi samo diže cijenu jer ljudi jako puno vole djevojke sa javne scene .