Ona je daleko najatraktivnija i najzgodnija Bosanka svih vremena: Duboko udahnite, jer ovakvu ženu još niste vidjeli (FOTO)

  • Telegraf
  • February 9, 2019
  • Comments Off on Ona je daleko najatraktivnija i najzgodnija Bosanka svih vremena: Duboko udahnite, jer ovakvu ženu još niste vidjeli (FOTO)

Ona ima 24. godine i danas živi u Švedskoj. Na njenim posjećenim profilima na društvenim mrežama je prati preko 1.6 miliona ljudi. Ime joj je Ines Helena i sigurno je svima već i te kako poznato.

Ines je djevojka koja je, slobodno možemo tako reći, prava kraljica Instagrama (prva dama Instagrama) na ovim prostorima, i to već godinama unazad. Ines Helena je u jednom intervjuu koji je dala za “Hayat TV” opisala svoju životnu priču. Između ostalog ona je nama svima tada otkrila detalje iz svog privatnog života koji će vas sigurno potpuno iznenaditi.

Ova djevojka, koja ima 24 godine, nije jedna od onih djevojaka i mladih generalno koje nisu školovane i koje su uvijek u životu imale sve lahko i sve dosputno. I sama je oina istakla kako je rođena u Bosni i Hercegovini, a potom su njeni roditelji skupa sa njom morali da izbjegnu u Švedsku tokom devedesetih. Ona Švedsku danas sada smatra svojim jedinim pravim domom, jer je tamo ipak odrasla i još uvijek živi u toj državi.

Ines Helena je, kako se po slikama može vidjeti, jedna od najboljih i najpoznatijih mladih djevojaka danas na Instagramu uopšte, to je sasvim sigurno. Postoji toliko mnogo ljudi širom svijeta koji su stekli zaista nezamislivu slavu i bogatstvo, i to na veoma jednostavan način – pomoću objavljivanja svojih vlastitih slika i videozapisa na društvenim mrežama, konkretno na Instagramu.

Ines Helene je jedna od upravo onih koja je postala velika i jako poznata upravo pomoću društvenih mrežnih i očigledno je da je tako stekla široku popularnost (dakle pomoću objavljivanja svojih slika i video klipova na  Twitteru, Instagramu i Facebooku). S ovim web stranicama na društvenim mrežama danas je veoma jednostavno doći do željene slave