Vaše vijesti. Vaše Viralno

On je okopavao njivu i pronašao je bure a u njemu oko 600 miliona dolara – ipak, sreća mu nije puno trajala!

1,929

OVAKVE STVARI NAS OBIČNO OSTAVLJAJU BEZ TEKSTA, STVARI KOJE SE DEŠAVAJU NA FILMOVIMA, A UPRAVO JEDNA TAKVA SITUACIJA SE DESILA NEDAVNO KADA JE JEDAN FARMER PRONAŠAO U STAROM BURETU OKO 600 MILONA DOLARA.

Da li vi možete to uopšte da zamislite? Jose Mariena Cartolos je farmer koji je okopavao svoju njivu, a dok je okopavao, pronašao je jedno bure. Nije mu bilo jasno šta je unutra, a potom je vidio da se unutra nazali mnogo novca.

600 MILIONA DOLARA je pronašao, nije mogao da vjeruje svojim očima. Ipak, pošto to nije bila njegova njiva, on je morao da kaže kolumbijskim vlastima za ovo.

On iznajmljuje od gradskih vlasti ovu njivu, tako da je novac na kraju njima pripao. Pronašli su velike količine novca, a smatra se kako je nekada pripadao mafiji, odnosno da su pripadale najvećem narkobosu ikada, velikom Pablo Eskobaru. U to vrijeme, on je imao i veliku moć nad policijom, a njega su zvali kraljem kokaina.

Ne zna se tačno gdje će novac završiti, ali kako smo saznali, taj novac će na kraju sigurno da završi kod gradskih vlasti koji će taj novac podijeliti u humanitarne svrhe, odnosno za one socijalne ugrožene.

 

Komenatri su zatvoreni.