Vaše vijesti. Vaše Viralno

Ogromnu lovu dali na bebu koja još uvijek ne razumije ništa: Evo koliko su para potrošili Ana i Rasta na krštenje male Tare

4,038

Oni za svoju mezimicu nisu štedjeli ni jednog dinara. Sve je bilo na visokom nivou, Stefan Đurić poznatiji kao Rasta i pjevačica Ana Nikolić su hladno iskeširali oko 50.000 eura za krštenje Tare, a do ovih cifri su došli srbijanski mediji.

Ova popularna pjevačica i reper su jučer odlučili da će krstiti svoju nasljednicu i to u crkvoj na Čukaričkoj padini, povodom krštenja su napravili veoma veliko slavlje, na koje je došlo oko 150 ljudi, a slavlje se održalo u jednom poznatom i prestižnom hotelu koji se zove Hilton.

Na ovom slavlju pojavili su se svi prijatelji poznatog para, između ostalih i Ceca, Goga Sekulić, Sale Tropiko i ostali…

Jedan sagovornik je otkrio šta je mala Tara sve dobila na poklon.

“Ana Nikolić je svojoj princezi kupila veoma skupocjenu haljinu, veoma je dugo birala garderobicu za svju malu princezu jer za nju je ovaj dan veoma bitan” izjavio je izvor dobro upućen u situaciju.

-Ana Nikolić je zaista mnogo vezana za svoju kćerku Taru i zbog toga je čin krštenja morao biti poseban, Ana je u nekoliko navrata počela da plače, pogotovu kada je birala haljinicu za djevojčicu kao što se i svaka majka može da raznježi.

“Tara je svjetlost mog života, moja ruža, moja sreća, neka te samo na putu prati sreća i radost, a ja ću uvijek biti tu da te podignem kada padneš i da ti ne dam da staneš, da te volim samo onako kako majka može bezuslovno da volim, hvala ti što si mom životu dala smisao i radost, ti si moj blagoslov i moja nagrada” napisala je Ana.

 

Komenatri su zatvoreni.