Vaše vijesti. Vaše Viralno

Ograđena velikim betonskim zidom i bodljikavom žicom: Pogledajte i sami kako izgleda nova vila u koju uskoro useljavaju Jelena i Duško (VIDEO)

2,900

Već je svima, manje ili više poznato da je poznata pjevačica Jelena Karleuša prije skoro dvije sedmice izgubila svoju majku Divnu, te da je samim time doživjela veliku emotivnu traumu i bol, ali život bez obzira na sve ide dalje , pa će i Jelena, zajedno sa svojim mužem Duškom početi da radi na nekim promjenama u njihovim životima.

Prije svega, vrlo brzo će se njih dvoje, zajedno sa njihovim kćerkama preseliti u novu vilu na Dedinju koju je Duško kupio od bivšeg fudbalera Dragana Stojkovića Piksija.

Jelena, po svemu sudeći nije još spremna, što je i razumljivo, da se vrati na posao, ali nije raspoložena previše ni da se bavi selidbom, tako daje Duško preuzeo većinu obaveza na sebe.

Mada Jelena i Duško i danas žive na Dedinju, ipak su mišljenja da će im ova nova vila pružiti malo više udobnosti, jer je ova nova vila smještena u zaista elitnom dijelu Dedinja, a osim što je zaista prostrana, posjeduje i veliko dvorište koje je ograđeno sa svih strana, a unutar kuće ima čak 4 kupatila, a postoji i bazen ispred kuće.

Ono što je pomalo začuđujuće za sve koji su prošli pored te kuće je da na velikoj betonskoj ogradi stoji i bodljikava žica, vjerovatno kao još jedan, dodatni vid zaštite od raznih lopova i provalnika, mada se pretpostavlja da čitava  kuća ima najsuvremeniji alarmni sistem.

Osim selidbe, Jelena i Duško planiraju i da svoje dvije kćerke, Niku i Atinu prebace u drugu školu, koja im je bliža novoj kući, a koja je i škola međunarodnog tipa, i gdje jedna godina, prema nekim izvorima, košta i do 10.000 eura po učeniku, a u taj novac nije uključen obrok, kao ni prevoz od kuće do škole i nazad, jer se to dodatno plaća.

 

Komenatri su zatvoreni.